Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольний турнір ім. А. Н. Вітрука

Дата: 10.05.2019 16:35
Кількість переглядів: 1444

9 травня на стадіоні с. Андрушки відбувся традиційний футбольний турнір імені нашого земляка А. Н. Вітрука. У цьому році вперше кубок був розіграний між дитячими командами Попільнянського району. В спортивній зустрічі приймали участь :

  1. ДЮФК с. Андрушки
  2. ДЮФК с. Макарівка
  3. ДЮФК смт. Корнин
  4. ДЮФК «Єдність» (Романівка, Почуйки, Квітневе)

На початку з невеликою промовою виступили спеціаліст з питань культури, молоді та спорту В. М. Семеняка та  заступник голови сільської ради В. Л. Куркодим. Далі під звуки Державного гімну капітанами команд був піднятий Держаний прапор України і турнір розпочався.

Змагання відбувалися по круговій системі – всі грали зі всіма. На перший матч вийшли команди смт. Корнин та с. Макарівка. Юні футболісти гідно протистояли не тільки своїм опонентам, а і холодній погоді, яка в цей день панувала над Андрушками. Мабуть саме це завадило більшості вболівальників цієї чудової гри вийти на стадіон та підтримати дітей. Але це точно не завадило молодим гравцям показати дуже цікавий та результативний футбол.

На полі спортсмени чітко виконували вимоги тренерів та створювали гострі моменти. Реактивними проходами по правий бровці та індивідуальним дриблінгом був помітний гравець під номером 8 з команди смт. Корнин.  Макарівчанин Богдан Клімук завжди був попереду та брав участь у всіх атаках своєї команди. Цей матч закінчився з рахунком 2:0 на користь юних футболістів з Макарівки.

Наступна зустріч виявилася не менш цікавою та гострою за кількістю атак та створених ігрових моментів. І перший і другій тайми між футболістами с. Андрушки та ДЮФК «Єдність» пройшли в боротьбі за володіння м’ячем. Нападник Андрушок Юрій Брижинський постійно тримав захисників суперників у тонусі, перевіряючі щільність їх рядів та витримку.  А гравці «Єдності» намагалися спіймати андрушківчан на контратаках. В результаті з рахунком 3:0 перемогу одержали господарі поля.

«Єдність» и Корнин грали третій  матч кругового етапу змагань.  Навіть втома від вже зіграних ігор не позначилася на бажанні забити якомога більше голів у обох команд. Однак гравцям об’єднаної команди не вдалося вибудувати свою гру і футбольна вдача була на боці клубу з смт Корнин, який з рахунком 4:0 переміг в цей зустрічі.

Матч між Андрушками та Макарівкою запам’ятався запеклою боротьбою у кожному куточку поля. Небезпечні кутові та штрафні удари розпочинали нові атаки та несли загрозу воротам супротивника. Захисники Назар Куркодим та  Андрій Петриченко запобігли численним випадам макарівських нападників. А Назар Житніков та Денис Макогон не дозволяли протиборчим гравцям розвивати свої атаки по флангам. Але наполегливість нападників з Макарівки в більшості випадків досягли своєї мети. Цей матч закінчився з рахунком 5:0 на користь футболістів-макарівчан.

Гравці команд Андрушок та Корнина показали більш позиційну гру, в процесі якої було багато фізичної праці з перепасами та короткими передачами. Створені ігрові моменти в більшості своєї закінчувалися далеко від воротарських майданчиків, але гольові передачі,  видані Саші Кейко та Юрі Брижинському партнерами, призвели до рахунку 2:0 на користь команди з Андрушок.

Завершився турнір грою між командами «Єдність» та Макарівка. Гравці «Єдності» намагалися гідно протистояти супернику, зав'язуючи боротьбу на кожному «п’ятачку» футбольного поля. Але гравці з команди Макарівки зуміли показати свої найкращі якості та індивідуальну майстерність, що і вплинуло на кінцевий результат.  4:0 – з таким рахунком закінчилася остання зустріч цього турніру.

Перше місце посіла дитячо-юнацька команда з Макарівки, друге – за гравцями ДЮФК с. Андрушки, на третьому місті опинився футбольний клуб з смт. Корнин, а четверте місто дісталося футболістам команди «Єдність». Найкращим гравцем турніру був визнаний Богдан Климук – нападник з команди села Макарівка.

Дуже радує той факт, що дитячий футбол у нас живе та продовжує розвиватися. І хто знає - а раптом тут бігав майбутній Шевченко або Ребров, Коноплянка або Ярмоленко, Ракицький або Шовковський. Давайте усі разом постараємося, щоб той вогник, що палав в очах юних футболістів не згас від байдужості дорослих, від наших негараздів, від проблем, які не існують у дитячому світі.

Граємо у футбол та перемагаємо!

 

Більше світлин можна подивитися на сторінці у фейсбук…

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь