Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 02.10.2020 08:53
Кількість переглядів: 565

 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Та, пройшовши крізь жахи голодоморів, війни та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

65 років — це зовсім не вирок. І як ви будете жити після цієї дати, залежить виключно від вас. А для молодих людей хотілося б нагадати, що скільки вже років поспіль діє принцип: як ми опікуємося (або не опікуємося) нашими дідусями й бабусями, батьками та матерями, так завтра наші діти й ону­ки поставляться до нас. Фактично, від цього залежить наше майбутнє… Не забувайте про своїх «літніх» людей. Адже на ваш приїзд та увагу вони чекають кожну мить, кожну хвилину… Справи почекають, а наші батьки, дідусі й бабусі, на жаль, не вічні…

З нагоди Дня ветерана бажаємо усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогник – завжди зігріває ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь