Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади


 

Дата: від до Скинути
16 Жовтня, 2024 р., 10:44
17 жовтня 2024 року з 11:00 до 13:00 год  Житомирський обласний центр соціальних служб при службі психологічної допомоги «Телефон Довіри» організовує роботу «гарячої лінії» за тематикою: «Види допомоги, які може отримати постраждала особа від торгівлі людьми в Житомирській області, на відзначення європейського дня боротьби з торгівлею людей ».
15 Жовтня, 2024 р., 16:03
Сьогодні, 15 жовтня 2024 року, на засіданні 42-ї сесії Андрушківської сільської ради відбулася важлива й одночасно сумна подія. Наш земляк, захисник України Пількевич Сергій Володимирович, був посмертно нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.
15 Жовтня, 2024 р., 14:47
Андрушківська громада завжди прагне до розвитку та покращення умов життя своїх мешканців. Зараз у нас є чудова можливість зробити важливий крок уперед! Ми подали проєкт створення соціальної пекарні в с. Андрушки на конкурс "Громада на всі 100", і для його реалізації потрібна підтримка всієї громади.
09 Жовтня, 2024 р., 18:36
Сьогодні мешканці села Василівка, побратими, представники адміністрації громади, освітяни та всі небайдужі зібралися, щоб вшанувати нашого Героя — Шихненка Романа Сергійовича, який загинув виконуючі свої обов’язки по захисту Батьківщини. Роман народився у багатодітній родині в селі Василівка. У 2016 році він закінчив Андрушківську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів ім. А.Н. Вітрука, а у 2021 році зробив важливий крок у своєму житті, вступивши до лав Збройних сил України на контрактну службу.
27 Вересня, 2024 р., 18:24
Благодійність – не просто доброчинність, це, перш за все, підтримка соціально вразливих сімей, які потребують зовнішньої підтримки, можливість дати їм шанс пережити тимчасові труднощі і знайти сили жити далі.
21 Вересня, 2024 р., 08:01
Щороку, 21 вересня, світ відзначає Міжнародний день миру — день, присвячений ідеалам миру, відсутності війни та насильства. Заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році, цей день спочатку був задуманий як день загального перемир'я та ненасильства. Однак із 2001 року він набув нового значення, коли було ухвалено резолюцію, що встановила 21 вересня офіційною датою святкування та закликала всі нації припинити вогонь і відкласти конфлікти хоча б на один день.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь