Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

За крок до півфіналу

Дата: 22.02.2022 16:15
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Насиченими на футбольні події виявилися минулі вихідні 19 та 20 лютого для нашої футбольної команди. За ці два дні футболісти зіграли три матчі - одна гра в рамках першості Ружинської громади та, згідно результатів жеребкування зимового кубку Попільнянщини, провели ще дві зустрічі.

Отже, про все по черзі. 19 лютого у третьому турі  чемпіонату Ружинської громади команда Андрушок грала проти команди ДЮСШ Ружин. Центральний матч викликав неабиякий інтерес серед вболівальників, адже до цього туру команди  в турнірній таблиці розташувались одна за одною -  ДЮСШ Ружин посіла третє, а команда Андрушок четверте місця. І у цей грі фактично розігрувалось шість очок. Від самого початку і до кінця матчу на полі точилась запекла боротьба. Команди по черзі виходили вперед - спочатку ружинські футболісти, потім спортсмени Андрушок. Та все ж під завісу гри команда з Ружина повела з рахунком 3:2. На жаль за час, що залишався, нашій команді не вдалось змінити цифри на табло.

Фото без описуФото без опису

Наступного дня, в неділю 20-го лютого гру на кубок Попільнянщини команда Андрушок провела з ФК Квітневе на полі суперника. Гра закінчилась з рахунком 10:4 на користь нашої команди. Наступним нашим суперником була команда ФК Новоселиця, гра з якою відбулась відразу після гри з командою Квітневого. На жаль, поки що, нам не вдалось переграти більш досвідченого суперника. Наші футболісти з мінімальним рахунком 4:3 поступились гравцям ФК Новоселиця та вибули з подальшого розіграшу кубка Попільнянщини. 

Фото без опису

Фото без опису

Надалі наших футболістів чекають не менш важливі ігри з іншими учасниками чемпіонату Ружинщини. Сподіваємось, що гравці додадуть максимум зусиль для покращення гри та результату.

Ми віримо в вас, майбутні чемпіони! Вперед, за перемогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь