Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Прибирання на кладовищі в Андрушках

Дата: 18.04.2023 19:58
Кількість переглядів: 717

Сьогодні,18 квітня, проведено прибирання території кладовища у селі Андрушки. Активну участь у проведенні заходу приймали працівники виконавчого апарату сільської ради,Відділу освіти, культури молоді та спорту, працівники з благоустрою сільської ради, трудові колективи дитячих садочків "Сонечко" та "Ялинка", працівники Комунального підприємства «Андрушки», працівники ліцею, будинку культури, небайдужі та свідомі жителі села.

Основною метою робіт було створення охайного середовища на кладовищі. Об’єднавши зусилля, всі учасники процесу дружньо прибирали територію від хвої та листя,сміття, гілля, порослі, торішніх бур'янів,старих штучних квітів. Було пофарбовано паркан та ворота, підметені стежки, побілені дерева та капличка. Комунальним підприємством "Андрушки" завезено пісок для впорядкування могил.

Кладовище - це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. Шанувати померлих - це наш святий обов'язок, а тому важливо не забувати дорогу до місць поховання своїх рідних, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби і не заростали бур'яном.

Щиро дякуємо усім, хто прийняв участь та долучився до благоустрою кладовища. Нехай добро, зроблене Вами, обов'язково повернеться сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь