Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольний тріумф під дощем

Дата: 14.11.2023 09:06
Кількість переглядів: 514

Субота, 11 листопада, стала днем успіху для наших молодших футбольних команд, які взяли участь у чергових матчах дитячо-юнацької першості Ружинської ТГ "Ліга Юніор". Наймолодша команда, яка представлена гравцями 2013/15 років народження, вийшла на поле проти команди Ружина, тоді як старші футболісти, 2010/12 р.н. за домовленістю мали грати з командою села Топори.

Фото без опису

У першому матчі наші ще зовсім юні гравці продемонстрували свою жагу до гри та футбольні вміння, завершивши гру з рахунком 3:2 на свою користь. Другий поєдинок проти команди Ружин-2 також розпочався з нашого господарювання на полі, і після першого тайму ми вже мали перевагу 4:0. Однак через певні обставини гра не була дограна, і нам варто чекати наступних турів для розв'язання інтриги.

А тепер, найцікавіше. Команди з сіл Топори та Заріччя, на жаль, не з'явилися на гру, і тут на допомогу прийшла ініціатива. Вирішили провести матч між командами Ружина та Андрушок. Навіть несприятливі погодні умови, які супроводжувались дощем протягом усього дня, не зупинили цього захоплюючого поєдинку.

Гра виявилася напруженою для обох команд, інтрига щодо результату тривала до останніх секунд. І хоча першими забілі гол господарі, наша команда не відступила, гравці згуртувались та  відповіли двома результативними ударами в ворота супротивника. В результаті – перемога 2:1 на нашу користь. Вітаємо обидві команди наших футболістів із заслуженими перемогами.

Турнірна таблиця

Команди Ігри Виграші Нічії Програші Очки
Ружин 4 3 0 1 9
Андрушки 3 3 0 0 9
Немиренці 3 1 1 1 4
Топори 2 0 1 1 1
Бистрик 3 0 0 3 0
Мовчанівка 0 0 0 0 0
Ягнятин 0 0 0 0 0
Березянка 0 0 0 0 0

Нехай цей виступ стане не лише спортивним досягненням, але й показником солідарності та підтримки Збройних Сил України. Висловлюємо щиру подяку ЗСУ за можливість організовувати та брати участь в цих захоплюючих змаганнях, які сприяють розвитку молодіжного футболу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь