Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нагорода для Героя

Дата: 23.02.2024 16:01
Кількість переглядів: 461

Указом Президента України від 18 липня 2023 року Сироветник Андрій Володимирович нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Державну нагороду 22 лютого 2024 року на сесії Андрушківської сільської ради у присутності сільського голови, депутатів, начальник 5-го відділу Житомирського районного ТЦК та СП Гейдор Володимир Віталійович передав Сироветник Людмилі Миколаївні, матері Героя.

Про таких, як Андрій кажуть: людина слова, справжній друг, котрий не залишить, не підведе, не дасть упасти. І ця нагорода ще раз підтверджує ці слова. Віримо, що він назавжди залишиться в серцях багатьох людей, які його знали, що він буде прикладом для інших. Завдяки таким людям, як Андрій, як всі наші захисники ми віримо що Україна переможе, ми віримо що є справжні патріоти, ми знаємо, що нам є ким пишатись.

Нагороду присвоєно за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь