Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 08:58
Кількість переглядів: 231

Шановні учні, вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас із святом Останнього дзвоника! Сьогодні ми відзначаємо завершення ще одного навчального року, і цей день наповнений радістю, гордістю та певною сумною ноткою прощання.

Фото без опису

Дорогі випускники, сьогодні для вас лунає особливий дзвінок, який символізує не лише завершення навчального етапу, а й початок нового, дорослого життя. Ви стоїте на порозі великих змін, і попереду вас чекають нові досягнення, цікаві виклики та великі можливості. Вірте у свої сили, не бійтеся мріяти та сміливо крокуйте до своїх цілей.

Шановні вчителі, ваша праця безцінна. Ви не тільки передавали знання, а й виховували молоде покоління, формували їхні цінності та спрямовували на правильний шлях. Ваша самовідданість і мудрість допомагали учням долати труднощі та досягати успіхів. Від усього серця дякую вам за це.

Дорогі батьки, ваша підтримка і турбота завжди були надійним фундаментом для ваших дітей. Ви переживали разом із ними кожен екзамен, кожне досягнення, кожну невдачу. Сьогодні ви можете пишатися своїми дітьми, адже їхні успіхи - це і ваша заслуга.

Бажаю всім учням гарного літа, сповненого нових вражень та відпочинку. Нехай кожен з вас знайде своє покликання і реалізує свої найсміливіші мрії.

Голова Андрушківської сільської територіальної громади

Олена Матківська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь