Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ярмарок на підтримку ЗСУ у нашій громаді

Дата: 14.06.2024 08:18
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Вчора у нашій громаді відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України, який став справжнім святом єдності та допомоги. На ярмарку домогосподині з усієї громади представили свої кулінарні шедеври: солодощі, смачні каші, канапки, рулети, пироги та інші печені, варені, мариновані смаколики, а також різноманітні напої.

За традицією, наш незмінний головний кухар блюд на вогнищі приготував на свіжому повітрі надзвичайно смачну юшку, якою міг поласувати кожен охочий. Атмосфера ярмарку була наповнена дитячим сміхом, адже малеча із задоволенням стрибала з надувної гірки, бавилася на батуті, смакувала солодку вату та попкорн. Ярмарок став справжнім святом для найменших членів нашої громади.

Завершився цей чудовий вечір невеликим концертом, у якому взяли участь наші молоді талановиті зірочки та дорослий хор Андрушківського Будинку культури "Стигла вишня". Музичні виступи додали святкового настрою і зарядили усіх присутніх позитивною енергією.

Завдяки щедрості і активній участі всіх присутніх, на потреби ЗСУ вдалося зібрати 40 000 гривень. Це вагомий внесок нашої громади для підтримки тих, хто щодня захищає нашу країну і забезпечує наше мирне життя. І це ще раз доводить, що наша громада – справжня єдина родина, яка завжди готова підставити плече допомоги і підтримати тих, кому ця допомога вкрай необхідна.

Дякуємо всім, хто долучився до організації і проведення ярмарку. Разом ми сила! Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь