Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щодо актуалізації даних в реєстрі територіальної громади

Дата: 25.06.2024 15:24
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Шановні мешканці Андрушківської громади!

Для здійснення обліку міграції населення та встановлення точної кількості осіб, що проживають на території громад запроваджено автоматизовану систему — Реєстр територіальної громади. Реєстр територіальної громади (далі РТГ) — це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (громади).

З метою приведення у відповідність до законодавчих вимог реєстру Андрушківської територіальної громади ПРОСИМО ВАС В НАЙКОРОТШИЙ ЧАС звернутися до ЦНАПу Андрушківської сільської ради за адресою: с. Андрушки, вул. Шкільна, 1, мешканці Макарівського старостинського округу можуть перевірити та оновити свої дані в старостаті с. Макарівка, мешканці с. Красногірка – у діловода села. 

При собі мати  документи: паспорт, РНОКПП (ідентифікаційний код), документи на будинок для внесення даних та отримання  витягу про реєстрацію місця проживання.

Вказаний документ на даний час є обовʼязковим під час оформлення будь-яких документів у всіх установах та організаціях України. Тому рекомендуємо всім актуалізувати відомості про реєстрацію місця свого проживання, та отримати витяг.

За детальною інформацією можна звертатися до старост, або до відділу ЦНАП за телефоном 0412 55 80 10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь