Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відкриття Алеї слави в с. Василівка

Дата: 28.06.2024 14:00
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Сьогодні у селі Василівка відбулася урочиста подія –  відкриття Алеї Слави, присвяченої пам'яті загиблих героїв. Цей захід став символом вдячності та шани тим, хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої країни.

Алея Слави розташувалася в затишної частині села. Вздовж встановлені банери з портретами воїнів. Кожен портрет розповідає свою особливу історію мужності, самопожертви та любові до Батьківщини. На алеї також висаджено квіти та молоді дерева, які створюють атмосферу спокою та благоговіння.

На урочистості прийшли родичі загиблих героїв, представники адміністрації громади та небайдужі односельці. Всі зібралися тут, щоб вшанувати пам'ять тих, хто загинув заради майбутнього України. Відучи Бородій Людмила та Каріна читали життєву біографію кожного полеглого захисника. Право підняти Державний прапор отримала родина загиблого воїна Олександра Шарія. Священник отець Михаїл провів молебень за загиблими захисниками.

Заступник сільського голови Володимир Куркодим виступив зі словами підтримки та співчуття родинам загиблих. Він підкреслив важливість пам'яті про героїв та необхідність зберігати їхню спадщину для майбутніх поколінь. «Саме завдяки таким героям ми маємо можливість жити в незалежній країні» - зазначив він.

Діловод Павло Галіцький також виступив із промовою, в якій висловив щиру подяку всім, хто долучився до створення Алеї Слави. Він відзначив, що це місце стане осередком пам’яті та вдячності, де кожен зможе згадати про подвиг наших захисників.

Алея Слави у Василівці тепер буде нагадуванням про велику жертву, яку принесли наші герої заради майбутнього України. Це місце стане не тільки пам’ятником, але й символом єднання мешканців села та їх шани до своїх захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь