Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Сьогодні ми попрощалися з нашим захисником Романом Шихненком

Дата: 09.10.2024 18:36
Кількість переглядів: 693

Сьогодні мешканці села Василівка, побратими, представники адміністрації громади, освітяни та всі небайдужі зібралися, щоб вшанувати нашого Героя — Шихненка Романа Сергійовича, який загинув виконуючі свої обов’язки по захисту Батьківщини. Роман народився у багатодітній родині в селі Василівка. У 2016 році він закінчив Андрушківську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів ім. А.Н. Вітрука, а у 2021 році зробив важливий крок у своєму житті, вступивши до лав Збройних сил України на контрактну службу.

З початком повномасштабної війни Роман, як і тисячі інших українців, став на захист своєї Батьківщини. Він гідно виконував свої обов'язки на фронті, незважаючи на небезпеки та загрози, що чекали на нього кожного дня.

На жаль, 2 жовтня 2024 року серце Романа зупинилося в лікарні міста Київ, він помер від отриманих на полі бою поранень. Його життя обірвалося надто рано, але пам'ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.

Сьогодні траурний кортеж із тілом Романа прибув до рідного села. Люди на колінах зустріли Героя, віддаючи йому останню шану. Після чину панахиди всі присутні мали можливість попрощатися з Романом. Його шлях продовжився до села Квітневе, де відбулося поховання зі всіма військовими почестями.

Роман Шихненко віддав своє життя заради нашого майбутнього, і ми завжди будемо пам'ятати його героїчний вчинок. Світла пам'ять нашому Герою.

Фото без опису

Андрушківська сільська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та уся громада висловлюють щирі співчуття та слова підтримки родині Героя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь