Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини спорту в Андрушківській ОТГ

Дата: 19.03.2018 08:12
Кількість переглядів: 1135

Фото без описуВолейбол. 22. 02. 2018 року команда дівчат Андрушківської ЗОШ I-III ступенів взяла участь в змаганнях шкільних команд Попільнянського району з волейболу, які проходили в спортивній залі Попільнянської гімназії №1. Наші юні спортсменки – Кожарко Анна, Мошківська Юлія, Мазуренко Тетяна, Сироветник Тетяна, Оселедько Олена, Супрунець Марина, Хрущ Маша, Федюра Вікторія під керівництвом вчителя фізичної культури Куркодима Андрія Миколайовича вибороли почесне третє місце. Вітаємо дівчат з успіхом і бажаємо перемог в подальших боях над волейбольною сіткою.

Футбол. В суботу 10.03.2018 року закінчився 1-й зимовий чемпіонат Попільнянського району з міні-футболу, який проходив в с.Квітневе. В ньому взяли участь 11 команд, серед яких  були представники і Андрушківської ОТГ. Команда с.Макарівка в складі – Брунь Віталія,Федорченко Якова, Киришун Романа, Дощук Максима, Калиновського Олександра, Антощук Олександра, Яківець Дмитра, Розовенко Владислава, Бондаренко Костянтина, Бенза Петра, Сахно Олександра, Іванчук Олексія, Шоломіцького Богдана, Самотуга Богдана, Бабійчук Павла, Клімук Василя, Гнатюк Максима під керівництвом Бабійчука Василя Миколайовича стала ПЕРШИМ ЧЕМПІОНОМ цього нового в історії Попільнянщини футбольного турніру.Макарівчани перемогли в усіх 10-ти поєдинках, забили 125 голів та пропустили 36, набрали 30 можливих очок. Шоломіцький Богдан став кращим нападником турніру – на його рахунку 51 гол.

Вітаємо команду с.Макарівка з цим успіхом та бажаємо нових перемог у футбольному сезоні 2018 року.

     Команда с.Андрушки в складі – Січкар Владислава, Василівського Богдана, Ганжа Олексія, Остапенко Юрія, Дзявчук Сергія, Сироветник Олега, Сироветник Андрія, Кравченко Владислава, Келлєр Валерія, Мишута Олександра, Струцінського Сергія, Савінов Миколи, Малієв Елвіна, Ігнатенко  Андрія, Ігнатенко  Михайла,  не зважаючи на кадрові втрати,  зайняла  9 – те місце  і була достойним суперником в кожній грі. Побажаємо команді вирішення кадрових проблем і перемог на футбольних полях Попільнянщини в новому футбольному сезоні 2018 року.

     17 березня обидві команди стартують в кубку з міні-футболу, який проходитиме також в с.Квітневе, а доросла чоловіча команда с.Андрушки з волейболу прийме участь в турнірі в смт.Попільня.  Запрошуємо вболівальників підтримати своїх улюленців, автобус на змагання відправляється у 08.20 години ранку від заводської їдальні. Всім командам бажаємо успіху!

В.М. Семеняка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь