Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкування Дня Перемоги

Дата: 11.05.2017 08:14
Кількість переглядів: 2740

9 травня в Андрушківській громаді проводилися урочисті заходи до Дня Перемоги над нацизмом. О десятій  ранку від центру села Андрушки святковою ходою вирушили колектив сільської ради та педагогічні колективи  школи, дошкільних навчальних закладів,працівники підприємств, учні загальноосвітньої школи, гості нашої громади. Колона з державними прапорами, пам’ятними вінками та квітами пройшла центральними вулицями села Андрушки до пам’ятного меморіалу воїнам-визволителям, які загинули у Великій Вітчизняній війні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сільський голова А.Б.Бочківський урочистим виступом відкрив мітинг, присвячений 72 річниці великої Перемоги та Дню пам’яті та примирення в Україні, також привітав ветеранів і всіх присутніх з святом Перемоги, після чого була оголошена хвилина мовчання. Отець Володимир відслужив молебень за мир в Україні та в пам'ять загиблим захисникам.

Фото без опису

Ведучі мітингу Кожарко Анна та Рєпіна Анастасія читали вірші і оголошували виступи вокальної групи «Стигла вишня» та вокально-художньої групи «Зорепад». Було вшановано пам’ять геройські загиблого в антитерористичній операції на сході односельчанина Ковальчука Юрія Олександровича та зі словами вдячності було звернення до воїнів, які захищали та захищають цілісність та суверенність нашої Держави. Завершився мітинг покладанням квітів до Вічного вогню.

Фото без опису

Традиційно в цей день проводиться щорічний футбольний турнір на Кубок Героя Радянського Союзу та Народного Героя Югославії А.Н.Вітрука серед команд Попільнянського району. В цьому році за трофей боролися шість команд – з Попільні, по дві команди з Андрушок та Макарівки, і команда ветеранів футболу. Кубок Вітрука 2017 дістався основної команді села Макарівка. На території стадіону працювала виїзна торгівля та лунали пісенні композиції.

Фото без опису

Фото без опису

 

Цей день святкували також і в селі Харліївка, де жителі села взяли участь у урочистому марші до пам’ятника Воїнам-визволителям, встановленого на братської могилі. Вшановано пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та покладенням квітів на могилу.

Завідуюча будинком культури с. Харліївка Горіга Галина Степанівна урочисто відкрила святковий концерт, присвячений Дню Перемоги над нацизмом.

Фото без опису

Ведучі Майстренко Ганна та Стеценко Петро представили публіці артистів-аматорів та учнів загальноосвітньої школи, які спивали пісні, читали вірші, та розіграли сценку, у якій відтворювались події Великої вітчизняної війни.

Фото без опису

В концерті приймали участь Лук’янчук Владислав, сестри Пеценко Інна та Марія, колектив художньої самодіяльності «Забава» в складі Горіги Галини, Величко Надії, Глухончук Галини, Добровольської Ганни, Гарас Людмили.

Фото без опису

В селі Макарівка також пройшли святкові заходи. Жителі села та учні загальноосвітньої школи пройшли святковим маршем та поклали квіти до пам'ятника Воїну-визволителю.

Після молебню, який відслужів отець Володимир, відбувся святковий концерт, на якому виступали учні та вчителі школи. Ведучими концерту були директор Будинку культури Войналович Аліна Вікторівна та Войналович Маша.

Фото без опису   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь