Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Випускний бал в ДНЗ "Ялинка"

Дата: 12.06.2017 14:26
Кількість переглядів: 2771

Фото без описуВипуск у дитячих садочках це завжди прекрасне та зворушливе свято. 9 червня у ДНЗ «Ялинка» в с. Андрушки пройшов випускний бал для старшої групи. Будинок культури, в якому відбувалося свято, був заповнений батьками, запрошеними гостями, друзями та родинами випускників. Винуватці свята у вишуканих сукнях та елегантних костюмах мали дуже зворушливий та схвильований вигляд, а батьки відчували гордість за своїх вже таких дорослих чад.

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Урочиста сцена була прикрашена повітряними кульками, стрічками, штучними квітами, шкільною атрибутикою. Ведучі Каташинський Павло і Москаленко Ангелина відкрили свято словами: «Всі телекамери перебувають зараз в найгарнішому куточку нашого краю – в селі Андрушки» , чим запросили усіх присутніх приєднатися до цієї визначної події. Танок маленьких дам та їх галантних кавалерів визвав щирі оплески глядачів.

За ці роки, що діточки відвідували садочки, вихователі добре навчили їх рахувати та читати. Завдяки педагогам ДНЗ малята вже знають віршики, вміють правильно розмовляти, знайомі з основами англійської мови. Хореографічні заняття, які проводилися з вихованцями дитячих садочків, не пройшли даремно і сучасний таночок в їхньому виконанні виявився дуже яскравим та енергійним.

Вітальні слова звучали від адміністрації дошкільних закладів, вихователів, батьків та гостей. Свято було наповнено піднесеними позитивними емоціями, сподіваннями, побажаннями та радістю. З цікавістю була сприйнята танцювальна композиція, учасники якої приміряли на себе роль батьків та спробували відтворити відношення в родині.

Цікаві виступи, запальні таночки та урочисті промови підіймали настрій та нібито згладжували сум від розставання з дитячим закладом, який став для кожної дитини другою домівкою, в котрий ії тепло зігріють, смачно нагодують та навчать бачити реальний світ з позицій добра і правди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь