Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Останній дзвінок

Дата: 26.05.2017 14:45
Кількість переглядів: 967

Як і по всій Україні останній дзвінок в загальноосвітній школі с. Андрушки пролунав 25 травня. В цей урочистий день учні школи, їх батьки, вчителі та запрошені гості зібрались на шкільну лінійку. Для  дев’ятьох  випускників ця лінійка була останньоюшкільною подією в їх учнівськомужитті.

Офіційна частина почаласьіз звучання державного гімну, після чого з вітальним словом та найкращими побажаннями виступила директор школи Осадча Наталія Віталіївна . Підвівши підсумки навчального року Наталія Віталіївна зі словами подяки звернулась до вчителів та батьків за їх терпіння, підтримку та любов до дітей. Кращі учні отримали грамоти за успішне навчання, а також за призові місця у конкурсах, олімпіадах та за спортивні досягнення.

Фото без опису

Андрушківських школярів із святом останнього дзвоника теплими напутніми словами вітав і сільський голова А.Б. Бочківський. В своїй промові він побажав випускникам твердо крокувати до обраної цілі, адже знання та вміння учитись допомагають долати любі перешкоди.

Фото без опису

Було вшановано пам’ять колишнього учня Андрушківської школи, який загинув в антитерористичній операції на сході, Ковальчука Юрія Олександровича та покладені квіти на меморіальну дошку з його ім’ям.

Далі школярі читали вірші та співали пісні. У красивій  хореографічній  композиції учениці молодших класів та одинадцятикласники закружляли разом у вихорі шкільного вальсу.

Фото без опису

З шкільного найріднішого порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, доньки і сини!
І хлібом-сіллю радо проводжаєм,
Щоб вам жилось в достатку і теплі.
Ми від душі вам, діточки, бажаєм
Любові, миру, щастя на землі!

З поздоровленнями та напутніми словами до випускників зверталися батьки, першокласники, вчителі та запрошені гості. Іншим школярам бажали гарного відпочинку влітку, щоб в наступному навчальному році вони могли з новими силами долати дорогу до знань. Зі сцени лунали зворотні слова  шани  та подяки.

Фото без опису

Вчорашні учні, а сьогодні вже випускники, під оплески присутніх святковою колонною пройшли по приміщенню, де відбувалася урочиста лінійка. Наприкінці свята пролунав Останній дзвінок, який для одних означав велику перерву в навчанні, а другим запалював зелене світло на новому шляху їхнього життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь