Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З Першим вересня!

Дата: 04.09.2017 15:03
Кількість переглядів: 998

Першого вересня Андрушківська загальноосвітня школа знов зустрічала своїх улюблених мешканців – учнів і вчителів, першокласників і тих, для кого цей рік буде останнім учбовим роком в стінах цього закладу. В цей день урочистості зібрали на святкової лінійці не тільки учнів, а і їх батьків, родичів та гостей. Всі мали парадний вигляд і піднесений настрій, а особливо схвильованими були батьки першоклашок.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Урочистості відкрилися виносом Державного прапору під виконання Гімну України. Далі слово взяла директор школи Осадча Н.В. Вона привітала всіх присутніх з Днем 1 Вересня та побажала першокласникам сміливіше знайомитесь з дивовижним світом знань і відкриттів, майбутнім випускникам визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до внз, всім учням успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. З найтеплішими словами вітань звернулися до присутніх представник ТОВ «Сігнет-Центр» Ольга Степанівна Бабійчук, вчителька першого класу Тетяна Василівна Чернишенко, учні школи та їх батьки. Ведучі читали вірші та вели свято, цікавий танцювальний флеш-моб показали учасниці хореографічного гуртку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Веселі переливи першого шкільного дзвоника запросили дітей до школи і всі школярі розійшлися по своїх класах. Самих молодших учнів на першій урок проводжали одинадцятикласники та їх перша вчителька, яка буде допомагати їм на цікавому та захоплюючому путі в чудову країну знань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В цей день свято відбулося не тільки для школярів, а і для маленьких дітлахів, для яких на території школи був встановлений дитячий майданчик з гойдалками, горками та каруселями. Ця спортивно-ігрова споруда з’явилася в Андрушках завдяки депутату обласної ради Мітницькому Юрію Георгійовичу. Саме він придбав майданчик для місцевих малят, які з радістю, захватом та наснагою випробовували нові забавки та розважались разом з друзями та батьками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Тепер у юних андрушківців з’явилася цікава місцина для дозвілля, і батьки можуть зі спокійним серцем відпускати малечу гратися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь