Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З Першим вересня!

Дата: 04.09.2017 15:03
Кількість переглядів: 980

Першого вересня Андрушківська загальноосвітня школа знов зустрічала своїх улюблених мешканців – учнів і вчителів, першокласників і тих, для кого цей рік буде останнім учбовим роком в стінах цього закладу. В цей день урочистості зібрали на святкової лінійці не тільки учнів, а і їх батьків, родичів та гостей. Всі мали парадний вигляд і піднесений настрій, а особливо схвильованими були батьки першоклашок.

Урочистості відкрилися виносом Державного прапору під виконання Гімну України. Далі слово взяла директор школи Осадча Н.В. Вона привітала всіх присутніх з Днем 1 Вересня та побажала першокласникам сміливіше знайомитесь з дивовижним світом знань і відкриттів, майбутнім випускникам визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до внз, всім учням успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження. З найтеплішими словами вітань звернулися до присутніх представник ТОВ «Сігнет-Центр» Ольга Степанівна Бабійчук, вчителька першого класу Тетяна Василівна Чернишенко, учні школи та їх батьки. Ведучі читали вірші та вели свято, цікавий танцювальний флеш-моб показали учасниці хореографічного гуртку.

Веселі переливи першого шкільного дзвоника запросили дітей до школи і всі школярі розійшлися по своїх класах. Самих молодших учнів на першій урок проводжали одинадцятикласники та їх перша вчителька, яка буде допомагати їм на цікавому та захоплюючому путі в чудову країну знань.

В цей день свято відбулося не тільки для школярів, а і для маленьких дітлахів, для яких на території школи був встановлений дитячий майданчик з гойдалками, горками та каруселями. Ця спортивно-ігрова споруда з’явилася в Андрушках завдяки депутату обласної ради Мітницькому Юрію Георгійовичу. Саме він придбав майданчик для місцевих малят, які з радістю, захватом та наснагою випробовували нові забавки та розважались разом з друзями та батьками.

Тепер у юних андрушківців з’явилася цікава місцина для дозвілля, і батьки можуть зі спокійним серцем відпускати малечу гратися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь