Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Поїздка в «Неверленд»

Дата: 21.12.2017 15:57
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису

19 грудня за українськими традиціями до нас приходить свято Миколая. Святий Чудотворець з неба за старим повір’ям приносить в кожну оселю подарунки. Чемні діти в цей день знаходять під подушечками смачні гостинці від Святого Миколая, а непослухи – різочку, як вказівку на те, що в цьому році поведінка дитини була не зразковою. Миколай не минає жодного дому, не забуває потішити ні одне маля. Це єдиний день в році, коли діти чекають справжніх чудес.

Одне з них сталось в Андрушківській об’єднаній територіальній громаді для дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Фото без опису

Саме в день Святого Миколая 19 грудня 7 дітей (поїздка була запланована на 20 дітей) із села Андрушки побували в справжній новорічній казці – на шоу-виставі «Неверленд» від команди «Цирк України» в місті Києві, шоу, що створили з любов’ю до дітей та з найкращими спогадами про дитинство. Над створенням захоплюючих номерів працювали найталановитіші українські артисти. Діти побачили історію про хлопчика, який вмів літати, побували на святі фей і вирушили на пошуки скарбів із справжнісінькими піратами. Неймовірні почуття, захоплені погляди, чуттєва посмішка не згасали на обличчях дітей ні на мить упродовж всієї вистави.

Фото без опису

Хочеться подякувати організаторам поїздки: депутатам Андрушківської ОТГ, з допомогою яких було виділено кошти на поїздку, голові громади Бочківському А.Б. за правильно прийняте рішення. Шановні, знайте, це благородний вчинок! Окрема подяка перевізникам. Велике спасибі небайдужим і сильним духом людям, що не побоялися вирушити в дорогу у таку негоду. Шлях був нелегкий, проте водії подолали всі труднощі, а сніжна завірюха лише додала святкового настрою в цей день.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього Миколая діти Андрушківської ОТГ будуть ще довго пам’ятати. І нехай ще довго маленькі серця тріпочуться від радості та захвату!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь