Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Поїздка в «Неверленд»

Дата: 21.12.2017 15:57
Кількість переглядів: 1005

19 грудня за українськими традиціями до нас приходить свято Миколая. Святий Чудотворець з неба за старим повір’ям приносить в кожну оселю подарунки. Чемні діти в цей день знаходять під подушечками смачні гостинці від Святого Миколая, а непослухи – різочку, як вказівку на те, що в цьому році поведінка дитини була не зразковою. Миколай не минає жодного дому, не забуває потішити ні одне маля. Це єдиний день в році, коли діти чекають справжніх чудес.

Одне з них сталось в Андрушківській об’єднаній територіальній громаді для дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Саме в день Святого Миколая 19 грудня 7 дітей (поїздка була запланована на 20 дітей) із села Андрушки побували в справжній новорічній казці – на шоу-виставі «Неверленд» від команди «Цирк України» в місті Києві, шоу, що створили з любов’ю до дітей та з найкращими спогадами про дитинство. Над створенням захоплюючих номерів працювали найталановитіші українські артисти. Діти побачили історію про хлопчика, який вмів літати, побували на святі фей і вирушили на пошуки скарбів із справжнісінькими піратами. Неймовірні почуття, захоплені погляди, чуттєва посмішка не згасали на обличчях дітей ні на мить упродовж всієї вистави.

Хочеться подякувати організаторам поїздки: депутатам Андрушківської ОТГ, з допомогою яких було виділено кошти на поїздку, голові громади Бочківському А.Б. за правильно прийняте рішення. Шановні, знайте, це благородний вчинок! Окрема подяка перевізникам. Велике спасибі небайдужим і сильним духом людям, що не побоялися вирушити в дорогу у таку негоду. Шлях був нелегкий, проте водії подолали всі труднощі, а сніжна завірюха лише додала святкового настрою в цей день.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього Миколая діти Андрушківської ОТГ будуть ще довго пам’ятати. І нехай ще довго маленькі серця тріпочуться від радості та захвату!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь