Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

VIII тур футбольного чемпіонату відбувся!

Дата: 12.02.2019 14:49
Кількість переглядів: 860

У минулі вихідні відбулося неофіційне відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям в с. Андрушки. Тут пройшли чергові матчі восьмого туру зимового чемпіонату Попільнянського району з міні-футболу.

Фото без опису

Змагання проходили в два етапи - в суботу було зіграно 3 матчі серед команд Андрушок, Парипс, села Попільня, Макарівки (дитяча команда), Відродження, Реф-профі. Матчі проходили в позиційній боротьбі, гравці боролися за м'яч, намагаючись віддати вивірений пас і забити гол.

Фото без опису

Цікаву гру продемонструвала футбольна команда з Макарівки, середній вік гравців якої всього 14 років. Особливо можна відзначити тренера цієї команди Богдана Шоломицького, який керував не тільки діями гравців на полі, але і в перерві «розклав по поличках» всі неясні ситуації першого тайму.

Фото без опису

Футбольним арбітрам теж вистачало роботи. В. Федоренко і С. Мамурков холоднокровно судили матчі і вирішували всі спірні моменти.

Фото без опису

У другий день змагань зустрічалися клуби Кам'янки, Макарівки, Новоселиці та Попільні. Гравці показали справжній футбольний характер, а вболівальники спостерігали видовищну цікаву гру. Закінчився тур товариським матчем ветеранів, в якому брали участь футболісти з величезним ігровим досвідом.

Змагання показали нашу готовність до проведення будь-яких спортивних турнірів в нашому районі. Це також відзначив і голова Попільнянської районної федерації футболу І. В. Мурга, який був присутній на кожному матчі і підтримував гравців, суддів, уболівальників. Він зазначив хорошу якість штучного покриття спортивного майданчика і організацію самого свята футболу.

Після завершення всіх матчів турнірна таблиця виглядає наступним чином

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь