Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Весняний концерт в Андрушках

Дата: 12.03.2019 13:07
Кількість переглядів: 2008

Святковим концертом відзначили андрушківчани весняний жіночий день 8 березня. У будинку культури зібралися жителі села та гості.

Перед концертом з невеликою промовою виступив Андрушківський сільський голова Бочківський Анатолій Борисович. Він привітав усіх жінок громади зі святом, визначив пріоритетну роль роботи будинків культури в суспільному житті нашої громади, пообіцяв оновити інтер'єр сцени і відновити її освітлення. А далі почався сам концерт.

Фото без опису

У ролі ведучих виступали Аня Кожарко і Юля Мошківська – молоді конферансьє з великим творчим потенціалом. Відкрила концертну програму солістка ансамблю «Стигла вишня» Любов Ровна піснею «Посміхнись до мене, мамо». Своїми вдалим виступом Любов зірвала перші оплески і задала тон всій подальшій концертній програмі.

Фото без опису

У виконанні творчого колективу Андрушківського Будинку культури, який очолює К. Коломієць, прозвучали різножанрові пісні. Публіка, що зібралася в актовому залі, почула чимало відомих пісенних композицій: «Правда, люди, правда», «Мамині яблуні», «Ах, ніч», «Перелаз» та ін.

Фото без опису

Гумористичну нотку в програму привнесла жартівлива сценка на тему непростих відносин між хлопцем і дівчиною. Головні ролі в ній зіграли Артем Каташинський і Аня Кожарко, талановиті молоді андрушкивчани.

 

Фото без опису

Чоловічу гілку ансамблю представили баяніст Петро Дмитрович Скоківській і соліст Микола Олександрович Рибалкін, музичний дует яких своїм співучим виконанням пісні «Не пий, козаче» підтримав святковий настрій.

Фото без опису

Кожен номер концерту супроводжувався аплодисментами і криками «Браво!», А під кінець заходу глядачі попросили «на біс» виконати пісню «Заграй, баян», яка завершувала святкове дійство.

Фото без опису

Велике спасибі нашим хористкам і талановитим артистам, нашим землячкам за подарований гарний настрій і справжнє свято пісенної творчості! Дівчата - ви найкращі!

Фото без опису

Фото без опису

 

Відео концерту:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь