Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Свято Жінки у Макарівці

Дата: 18.03.2019 15:58
Кількість переглядів: 1641

Свято Жінки у Макарівці

На календарі 8 Березня – Міжнародний жіночий день -  чудове весняне свято усіх жінок. Незвично людно було в Макарівці в цей день біля сільського будинку культури. До початку святкового концерту залишаються лічені хвилини -  глядацький зал вже заповнений, а люди все підходять і підходять. Таке враження, що зібралося все село. Такого аншлагу Макарівка вже не пам’ятала  давно.

Фото без опису

По-особливому тепло привітав жінок зі святом сільський голова Анатолій Бочківський, а минулорічні випускники Макарівської школи, Каташинська Анна та Левченко Катерина, привітали усіх чудовими віршами під музичний  супровід. А далі розпочалося головне дійство святкового концерту – театралізована постанова п'єси Олександра Миколайовича Підсухи "Ясонівські молодиці". Акторський колектив в складі Войналович Аліни, Личко Лілії, Ткачук Галини, Олексочки Наталії, Михайлюк Юлії, Гнатюк Любові, Яковець Віктора, Левчука Василя, Левченко Олексія, Барановського Олександра, Михайлюка Сергія та Харченко Олександра, завдяки неймовірній підтримці залу, швидко подолав стартове хвилювання і почав легко та з гумором доносити зі сцени ідеї О.М.Підсухи. А макарівчани підтримували своїх артистів, переживали і сміялися разом з ними, адже на сцені були всі свої – односельчани, з якими кожен день зустрічаєшся на вулиці, в магазині, на роботі. Колориту сценічним подіям додавав, хоч  і маленький, та надзвичайно веселий і відданий  своєму господарю, песик Лаккі.

Фото без описуВ паузах між актами гарними піснями вітали односельчан Войналович Марія та учні Макарівської філії Андрушківського ліцею ім.А.Н.Вітрука Струцінський Олександр і Гончар Юлія. А коли у кінці п'єси залунала пісня "Одна калина" глядачі піднялися і під шалені оплески заспівали разом зі своїми акторами .

Фото без опису

Після концерту ще довго не розходилися люди. У всіх був чудовий настрій : на вулиці лунав сміх та веселий гомін -  не так часто останнім часом макарівчани в такій кількості збираються разом. А зібрали їх разом «Ясонівські молодиці» у виконанні наших чудових акторів-односельчан. Велика подяка їм за це від нас  і побажання не зупинятися на досягнутому - нових творчих успіхів. А ми їх підтримаємо – зал ніколи не буде порожнім.

Фото без опису

Фото без опису

Можна сміливо закінчити словами – СВЯТО ВДАЛОСЯ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь