Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Віват нашим юним футболістам!

Дата: 16.04.2019 14:02
Кількість переглядів: 1341

З 11 по14 квітня 2019 року в м. Хотин Чернівецької області відбулися фінальні ігри чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2004-2005 р.н.

У фінальних змаганнях взяли участь 8 кращих команд: ДЮСШ «Буг» Львівська обл., ДЮСШ «Колос» Івано-Франківська обл., ДЮСШ «Колос» Черкаська обл., ФК «Клішківці» Чернівецька обл., КЗ ДЮСШ Сумської райради, «Поділля» Вінницька обл., МДЮСШ м. Новий Буг Миколаївська обл. Команду Житомирщини представляла ФК «Макарівка» Андрушківської ОТГ.

До складу нашої футбольної делегації ввійшли Бабійчук Василь – керівник команди, Шоломіцький Богдан – тренер команди, Семеняка Василь – спеціаліст відділу освіти Андрушківської ОТГ з питань культури, молоді та спорту, Нестеренко Світлана – лікар команди, та юні гравці: Бабійчук Павло, Клімук Владислав, Петриченко Андрій, Куркодим Назарій, Гуменюк Артем, Чорнобай Денис, Куліш Олександр, Шишківський Василь, Мищик Денис, Юзьков Андрій, Бортнік Євгеній.

Фото без опису

                                                      Команда ФК «Макарівка»

За долею жеребкування в першій грі нашій команді протистояла команда КЗ ДЮСШ Сумської райради, минулорічний чемпіон цього турніру. Але наша команда завдяки чудовій організації гри та чіткому виконанню тренерських настанов здобула перемогу над сумчанами з рахунком 3 : 0. В подальшому, демонструючи свої найкращі якості – організаційну гру та індивідуальну майстерність, наша команда перемогла миколаївців 5 : 3 та вінничан 3 : 2.

У фінальних іграх наші юні футболісти здобули перемогу над командою м. Коломиї з Івано-Франківщини та на жаль у фіналі поступилися львів’янам 2 : 6. Таким чином наша команда виборола почесне 2 місце – наші діти стали срібними призерами. Слід зазначити, що цей результат дався нашим спортсменам дуже нелегко, всі команди боролися до останнього, як кажуть не жаліючи ні себе ні противника.

Бабійчук Павло та Гуменюк Артем

                                                           Бабійчук Павло та Гуменюк Артем

 

Фото без опису

                                                                            Розминка...

 

Фото без опису

                                                                             Перед грою

 

Від імені Андрушківської сільської ради хочу привітати юних футболістів з цим без сумніву успіхом та побажати подальших перемог. Також хочеться подякувати всім, хто посприяв участі нашої команди в цьому турнірі, а саме голові Андрушківської ОТГ – Бочківському А. Б., підприємцю та одночасно керівнику команди Бабійчуку В. М., тренеру Шоломіцькому Б.С., лікарю команди Нестеренко С. І., тренерам Баранівської ДЮСШ, всім вболівальникам нашої команди, які дружньо «хворіли» за наших дітей, керівництву та персоналу ДЮСШ м. Хотин, адміністрації та персоналу готелю «Фортеця» м. Хотин за гостинність та дружнє ставлення до нашої футбольної делегації.

Фото без опису

                                               Призери чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футзалу

Але найбільша подяка нашим юним футболістам. Дякуємо за емоції та радість, яку ви нам подарували, бажаємо нових ПЕРЕМОГ!

Спеціаліст з питань культури, молоді та спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту Андрушківської ОТГ Семеняка В. М.

 

Відео відкриття:

 

 

Нагородження:

 

 

Газета "Хотинські вісті" про подію - читати...

 

Примітка: м. Хотин знамените своєю фортецею, яка входить до числа СЕМИ ЧУДЕС України. Саме тут об’єднане українсько-польське військо у вересні-жовтні 1621 року також здобуло перемогу над об’єднаними турецько-татарськими військами.

Фото без опису

                    В’їзд в замок

 

Фото без опису

                                                                        Хотинська фортеця

 

Фото без опису

                                                                            Краєвиди фортеці

Відео:

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь