Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чемпіонат ГО ВФСТ «Колос» з футболу серед юнаків 2004-2005 р.н.

Дата: 27.05.2019 15:33
Кількість переглядів: 918

14 травня 2019 року на базі спортивного ліцею с. Селянщина Черняхівського району Житомирської області відбулися обласні  фінальні ігри чемпіонату ГО ВФСТ «Колос» з футболу серед юнаків 2004-2005 р.н. під девізом «Подаруймо радість дітям!». У фінальних змаганнях взяли участь 6  кращих команд:

  1. ДЮСШ смт.Брусилів,
  2. ДЮСШ смт.Лугини,
  3. ДЮСШ м.Баранівка,
  4. ФК Селянщинського ліцею,
  5. ДЮСШ смт.Городниця
  6. ФК «Макарівка» Андрушківської ОТГ.

До складу нашої футбольної делегації ввійшли Бабійчук Василь – керівник команди, Шоломіцький Богдан – тренер команди, Семеняка Василь – представник Андрушківської ОТГ  та юні гравці: Бабійчук Павло, Клімук Владислав, Петриченко Андрій, Куркодим Назарій, Гуменюк Артем, Чорнобай Денис, Куліш Олександр, Клімук Богдан, Насінський Іван, Клімук Максим, Пащенко Денис, Бенза Сергій, Житніков Назар, Сироветник Владислав .

   За долею жербкування в першій грі нашій команді протистояла команда  Брусилівської ДЮСШ. Територіальні сусіди мають фізично потужну команду та сповідують досить жорсткий футбол. Але наша команда завдяки чудовій організації гри та індивідуальній майстерності своїх лідерів здобула перемогу з рахунком 3 : 0. В подальшому демонструючи свої найкращі якості – організацію гри та індивідуальну майстерність, наша команда перемогла ще одну команду «атлетів» - Лугинську ДЮСШ з рахунком 1:0.

      У фінальній  грі макарівчани зустрілися з командою Баранівської ДЮСШ. Слід сказати, що ці  команди останнім часом часто зустрічаються на футбольних турнірах різного рангу і між ними склалися теплі та дружні відносини. Так і в цьому фіналі гра проходила коректно та цікаво, але переміг як кажуть сильніший – 4 : 1 на користь ФК « Макарівка».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Від імені Андрушківської сільської ради хочу привітати юних футболістів з цим, без сумніву, успіхом та побажати ім подальших перемог. Також хочеться подякувати всім, хто посприяв участі нашої команди в цьому турнірі, а саме голові Андрушківської ОТГ Бочківському А.Б., підприємцю та одночасно керівнику команди Бабійчуку В.М., тренеру Шоломіцькому Б.С.,  всім вболівальникам нашої команди.

    Але найбільша подяка нашим юним футболістам. Дякуємо за емоції та радість, яку Ви нам подарували, бажаємо нових ПЕРЕМОГ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    На цьому футбольний фестиваль під гаслом «Подаруймо радість дітям!» не закінчується. В липні 2019 року команди-переможці обласних фіналів мають з’їхатися до м. Скадовськ на всеукраїнський фінал і там визначити між собою кращого в Україні в системі ГО ВФСТ «Колос». Тож хочеться, щоб наші гравці ФК «Макарівка» поїхали в Скадовськ і гідно представила не тільки Андрушківську ОТГ, а і всю нашу ЖИТОМИРЩИНУ.

Спеціаліст з питань культури,молоді та спорту відділу освіти,культури,молоді та спорту Андрушківської ОТГ Семеняка В.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь