Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкування дня захисту дітей

Дата: 04.06.2019 11:09
Кількість переглядів: 1203

1 червня – день захисту дітей. Андрушківська громада відмітила цей празник концертом та веселощами для малят та їх батьків. Організатором свята, яке пройшло в селі Харліївка, був творчий колектив Будинку культури на чолі із завідуючої Горігою Галиною Степанівною.

На самому початку концерту з невеличкою промовою виступили Горіга Г. С.  та Неверець В. О. , які побажали діткам щасливого дитинства та мирного неба. В залі було чимало дітлахів з Харліївки, Андрушок, Василівки та Макарівки. Маленьких глядачів та їх батьків привезли автобусом, який виділила Андрушківська сільська рада. Під керівництвом І. А. Черних, Т. В. Мунтян та Лабунської Н. В. 30 дітей з других сіл громади відвідали це захоплююче свято.

Фото без опису

 

На сцені оформленої різнокольоровими кульками, великими квітками та барвистими стрічками ведучі Литвінчук Юлія та Прищепа Альона, Глуханчук Алина та Богдан Мельник немов справжні конферансьє професійно керували виступами артистів та заповняли паузи між номерами.

Фото без опису

Сестри Глуханчук Алина та Анна виконали пісню «Десь по світу», яка розповила про нашу Україну та розкиданих по усьому світу українцях.

Фото без опису

Грайлива пісенька «Цьомаю», яку заспівали Марія та Олександр Федорчуки, визвала бурю позитивних емоцій у глядацькому залі.

Фото без опису

 

Виступ творчого колективу «Харліївська забава» у складі Горіги Галини, Величко Надії, Глуханчук Галини, Добровольської Ганни, Литвінчук Юлії та Мельник Юлії  з жартівливої піснею «Сільський туризм» з репертуару «Лісапетний батальйон» ще більш підняв настрій глядачам.

Фото без описуЯскравий сучасний танок, який показали Федорчук Марія, Левищенко Марія та Таргонь Іванна, був спалахом енергії та живих емоцій.   

 

Упродовж концертного дійства поряд із старшими виступали і молодші діти. Прищепа Олександра, Костенко Андрій, Мельник Софія, Вітенко Дмитро, Клименко Вадим та Литвінчук Аня в таночку «А ты меня любишь? Ага!» показали, як нелегко буває боротися у житті за свої почуття.

Фото без опису

Пісня Руслани Клименко розповіла про любов та вдячність до своєї бабусі.

Фото без опису

Після чудового виступу «Харліївських Забав» «слово» знов взяли діти. Лосінець Каріна, Гарас Микола, Кравчук Ангеліна, Глуханчук Анна, Вітенко Дмитро, Присташ Анастасія співали та танцювали з гарним настроєм, який передався і глядачам. Справжні овації лунали з переповненого глядацького залу.

Фото без опису

Ну і як же в таке свято без гумору? Сценка про сало за участю Глуханчук Анни, Мельників Богдана та Артема, Негрою Любомира визвала у залі щирий сміх та гумористичні виклики.

Фото без опису

Мелодійність пісень «Харліївської Забави» гармонійно підтримувала увесь концерт, об’єднуючі  дітей та дорослих.

Фото без опису

Марія Левіщеко та Клименко Марія співали пісню гурта «Бумбокс» під назвою «Люди»

Фото без опису

Наприкінці святкового концерту Молнар Валентин а капелла виконав пісню «Я люблю» Олександра Пономарьова.

Фото без опису

Перша частина свята завершилася спільним виконанням пісні про Україну і привітанням усіх дітей громади.

Фото без опису

А далі…

Фото без опису

Наш признаний шоу-мен ведучий-гуморист Павло Каташинський взяв подальше ведення свята у свої руки. Різноманітні дитячі конкурси, жартівливі змагання та ігри розважали усіх присутніх. На площадці перед Харліївським Будинком культури діти та їх батьки до вечора тішилися всілякими веселощами та без сумніву «ловили кайф» від того, що відбувалося навколо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Велике спасибі організаторам цього свята за їхню небайдужість до дітей, за їх бажання зробити для них велике свято, яке запам’ятається на все життя.

Більш цікавих фото та відео на нашої сторонці у фейсбук…

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь