Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День села 2019

Дата: 11.06.2019 15:58
Кількість переглядів: 3776

8 червня Андрушки відзначали одразу два свята – день села та відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям. Храмове свято у нас відмічають на Вознесіння Господнє. В цьому році цей день випав на робочий, тому було прийняте рішення перенести День села на найближчу суботу, щоб усі жителі мали змогу прийняти участь в святковому дійстві.

Святковий день почався з дуже приємної для всієї спортивної молоді події – відкриття майданчику зі штучним покриттям. Цей майданчик з’явився у нас завдяки зусиллям не тільки адміністрації сільської ради, а і Народного депутата України Олександра Васильовича Ревеги, який опікується життям нашої громади. Він вже не перший раз приїжджає до нас в Андрушки і допомагає здійснювати наші плани.  Так  і майданчик з’явився у нас завдяки його підтримці.

О 12 годині в суботу святкову подію після того, як пролунав Гімн України, відкрив  сільський голова Андрушківської сільської ради А. Б. Бочківський, який в своїй промові розповів про те, як створювався проект футбольного майданчика, про джерела його фінансування, етапи будівництва цього спортивного об’єкту.

Фото без опису

Фото без опису

Далі  слово узяв Олександр Васильович. Депутат привітав усіх жителів села з появою нового футбольного міні-поля та подарував дитячій команді з Макарівки «чемпіонські м’ячі», для тренувань майбутніх переможців. 

Фото без опису

Фото без опису

Святковий танок показали   юні макарівські танцюристки.

Фото без опису

Після урочистого перерізання стрічки на новенькому полі пройшли перші футбольні матчі між ДЮСШ Попільні, Андрушок та Макарівки. Право почесного першого удару по м’ячу було надано А. Б. Бочківському та О. В. Ревезі, з чим вони обидва впоралися дуже вдало.

Фото без опису

Фото без опису

Далі на футбольному полі розігралися справжні спортивні баталії. У матчі між командою Андрушок та ДЮСШ Попільня перемогу з рахунком 5:1 одержали господарі поля, а в другому матчі макарівчани обіграли суперників з попільнянської команди з рахунком 6:0.

Фото без опису

Фото без опису

На цьому офіціальне відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям було завершено, але свято в Андрушках продовжувалось.

У центрі села біля Будинку культури вже зібралися жителі Андрушок та других сіл громади, гості та запрошені артисти. Вже традиційно в цей день  у святковому концерті беруть участь  зіркові гості. У цей раз до нас приїхав гурт «Дети фристайла», який також запросив та привіз для андрушківчан О. В. Ревега.

Фото без опису

Святкування розпочалося з запрошення ведучими Ровною Любові та Бандури Наталії до виступу голови громади А. Б. Бочківського та Народного депутата О. В. Ревеги.

Фото без опису

Фото без опису

Хліб-сіль, символ нашої гостинності та шани почесному гостю, піднесла Анна Кожарко.

Фото без опису

Настоятель нашого Свято-Вознесенського  храму отець Володимир привітав усіх присутніх зі святом та побажав селу заможності, а Україні миру.

Фото без опису

Далі голова привітав найстаріших жителів Андрушок та новонароджених малят. Усім їм було вручено подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Наші талановиті солістки ансамблю «Стигла вишня» задали святковий настрій подальшому концерту своєї жартівливою піснею «Ой, село».

Фото без опису

А потім глядачі продовжували насолоджуватися гарними піснями у виконані популярного гурту «Дети фристайла».

Фото без опису

Запальна музика та романтичні слова лунали з динаміків великої сцени, поставленої  на площі перед Будинком культури. Артисти співали вже відомі хіти та зовсім нові пісні, а глядачі підтримували їх своїми щирими оплесками.

Фото без опису

Танцювальні ритми нікого не залишили байдужими і навіть маленькі дітки витанцьовували у такт з барабанами. Музикальні композиції гурту змушували глядачів підспівувати у тій час, як ноги самі йшли у танок.

Фото без опису

Поки дорослі получали задоволення від виступу гарних хлопців з гурту, малята каталися з надувної гіркі,насолоджувались солодкою цукровою ватою та випрошували у батьків «купити фенечку».

Фото без опису

Фото без опису

Упродовж всього свята можна було поласувати голубцями та варениками, налисниками та зразами, кулішом та рибною юшкою, приготовленими господарями свята.

Фото без опису

Наприкінці  дійства відбувся розіграш лотереї, білети якої  продавали гарнющі циганочки серед  усіх гостей та глядачів.

Фото без опису

Щасливчики вигравали стільці та сковороди, вази та набори посуду, кавоварки, електрочайники, блендер, годинник, картини, плед, скатертини, ліхтарі, спортивні килимки, парасольки, тостери, рушники, шоколад та «до шоколаду».

Фото без опису

Фото без опису

День села вдався на славу. Всі андрушківчани, гості, артисти та просто глядачі були задоволені святом, що відбулося. Хочеться подякувати за підтримку керівництву ТОВ «Сігнет-Центр» та особисто Баришполю Георгію Руслановичу. Він завжди готовий до співпраці та йде назустріч у вирішенні різноманітних питань у житті не тільки села Андрушки, а і всієї громади. Велике спасибі нашим односельцям-підприємцям, які не остались осторонь, а прийняли активну участь у задоволенні організаційних потреб – родинам Каташинських, Степанчуків, Огієнків, Сільвеструків, Павлюків, Кулибаби, Борисенко Андрію, Милошич Олені, Никончук Любові, Сусол Інні, Федюрі Катерині, Мишуті Олені, Манацюку Роману, Соскової Світлані.

Велике «Дякуємо» усім жителям села за створення веселої, позитивної атмосфери, яка дозволила відчути єднання та підтримку, зробила це свято по справжньому родинним.

 

 

 

Ну і як завжди – більше фото та відео на нашої сторінці у фейсбук...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь