Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День людей похилого віку

Дата: 04.10.2019 15:04
Кількість переглядів: 964

Фото без опису1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших її представників. Турбота про людей похилого віку – справа усього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас нашу країну, традиції та є прикладом для подолання теперішніх труднощів української держави.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити, і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.

У цей святковий день прийміть щирі привітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!

Наша об’єднана територіальна громада надає соціальну послугу «Догляд вдома» для громадян, які частково не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю. Відділ соціального забезпечення Андрушківської сільської ради надає таку соціальну послугу 48 пенсіонерам, інвалідам, ветеранам війни та праці, одиноким частково непрацездатним громадянам.

Фото без опису

Фото без опису

Турбуючись про них, громада привітала їх теплими словами та подарувала продуктові набори до свята. Завдяки спільним зусиллям сільської ради та благодійності підприємців нашої громади одинокі жителі Андрушківської ОТГ не почувають себе покинутими та безпорадними.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь