Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Скажи "Ні!" насильству!

Дата: 22.11.2019 14:04
Кількість переглядів: 868

            Сором, відчай, почуття провини — саме такі емоції та почуття супроводжують жінку, яка стала жертвою насильства з боку своїх близьких (партнера, чоловіка, батька, вітчима тощо). Замість того, щоб про це розказати рідним, викликати поліцію, піти від партнера-агресора, жінка обирає шлях мовчати, бо говорити про це соромно, бо треба терпіти, бо ж не годиться виносити сміття з хати, тим паче викликати правоохоронців…

Фото без опису

             Випадки, коли жінка підіймає руку на свого чоловіка, також існують, хоча вони і не такі поширені. У такому разі допомоги потребує чоловік. Динаміка сімей, у яких проявляється насильство, досить складна, тому розібратися без допомоги, зокрема сімейних психологів, соціальних працівників, юристів практично неможливо. Перший крок, який варто зробити, — перестати звинувачувати себе, думати, що якщо чоловік б’є, значить любить і це нормально. Ми передаємо терпимість до насильства з покоління в покоління. У таких ситуаціях варто не вагаючись звернутися по допомогу!

            Міністерство соціальної політики у співпраці з UNFPA  Україна у рамках програми “ Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні” яка реалізується за підтримки  урядів Великої Британії, Канади та Естонії, розпочинає нову хвилю кампанії “Розірви коло”. Ціль кампанії: підвищити нетерпимість суспільства до домашнього та гендерного зумовленого насильства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь