Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День усиновлення

Дата: 30.09.2020 09:34
Кількість переглядів: 570

Фото без опису У кожного є спогади щасливого і радісного дитинства: сімейні свята, мамині обійми, катання з батьком на велосипедах, канікули у дідуся з бабусею. Але є такі діти у яких таких спогадів нема і можливо й не буде вони залишилися одні в цілому світі без любові, ласки та піклування. Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Виховувати дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування, полюбити і виростити як рідну – надзвичайно важливий і відповідальний крок. Зробивши це, сім’я вселяє в дитячі душі і серця віру, надію та любов, робить дитинство світлим і радісним.

 

Відповідно до Указу Президента України від 27 листопада 2008 року, враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпечені прав кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення, 30 вересня в Україні щорічно відзначається День усиновлення.

Фото без опису

Цей день став днем вшанування усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів. Це - день радості тисячі хлопчиків і дівчаток, які знайшли щастя у дбайливих сім’ях. Це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства. Ні чим не можна замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

 

Все більше і більше сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. В нашій ОТГ також є 13 сімей опікунів, в яких виховується 14 дітей та 1 сім’я усиновлювача, що надала батьківську любов та сімейний затишок для 2 дітей. Ми щиро вітаємо і пишаємося Вами. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь