Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний День людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 15:44
Кількість переглядів: 514

Фото без описуВід того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства.

Люди з інвалідністю не вимагають до себе жалю, тому що усвідомили що це шлях в нікуди. Люди пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил.

Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе звичайними людьми, як і всім нам.
Фото без опису
У цей день ми приєднуємося до міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил, здоров’я, успіху.

Такі люди є в кожному нашому селі: с. Андрушки, с.Василівка, с. Красногірка, с. Макарівка, с. Харліївка, та селище Новопаволоцьке. З турботою про своїх жителів Андрушківська сільська рада надала невелику допомогу у вигляді продуктових наборів (крупи, макаронні вироби, цукор, олія та солодощі).

Фото без опису Ми хочемо цими подарунками, гостинцями та добрим словом хоч трохи розрадити та підтримати вас. Сила духу, яку ви проявляєте, та ваша цілеспрямованість, вміння досягати поставленої мети слугують прикладом життєлюбності та оптимізму для всіх українців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь