Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання з днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 09:30
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Шановні депутати і працівники органів місцевого самоврядування, спеціалісти структурних підрозділів, старости, ветерани та активісти органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із вашим професійним святом, яке об’єднує усіх тих, хто прагне створити сильний і функціональний тандем влади та активних мешканців сіл громади. Місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади, і усі ви є тією її частиною, на яку покладена особлива відповідальність, яка вимагає щоденної наполегливої та кропіткої роботи.

День місцевого самоврядування - знак шани і поваги до людей, котрі представляють і відстоюють інтереси своїх виборців, налагоджують взаємодію між різними гілками влади та мешканцями сіл, створюють умови для найкращого вирішення різноманітних проблем для забезпечення життєдіяльності громади. Однак успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

Наше спільне майбутнє – у наших руках, у руках кожного жителя громади! Лише разом ми змінимо наше спільне життя на краще!

Усім причетним до цього свята хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю, та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, порозуміння та єдності у всіх починаннях та справах!

 

Сільський голова Олена Матківська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь