Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подарунки на День Святого Миколая

Дата: 21.12.2020 09:12
Кількість переглядів: 997

В Андрушківській громаді стає вже доброю традицією на День Святого Миколая вручати подарунки дітям з інвалідністю, дітям, які потрапили в складні життєві обставини, дітям-сиротам  та дітям, позбавленим батьківського піклування. Працівники сільської ради та фахівці служби у справах дітей напередодні свята відвідали сім’ї, де проживають 60  таких діточок.

Хочеться надіятися, що передані солодощі та слова привітання підняли настрій дітям та запевнили їх у тому, що вони не забуті, та зможуть завжди отримати підтримку та допомогу у вирішенні своїх проблем. Адже увага і турбота - це головне, чого потребують ці діти.

Наше завдання, як органу державної влади, дати зрозуміти малечам, що вони не залишаться наодинці зі своїми проблемами ані зараз, ані в майбутньому. Держава завжди буде допомагати та підтримувати тих, кому з дитинства бракує материнської любові і тепла.

В цей день святий Миколай завітав ще у декілька осель, де проживають мешканці, які також потребують особливої уваги і яким надається соціальна послуга «догляд вдома». Відділ соціального забезпечення Андрушківської сільської ради передав палиці, інвалідний візок та ходунки особам похилого віку. Добрим союзником такої акції став Бердичівський Благодійний фонд «Оберіг-26», якій вже допомагав мешканцям нашої громади у задоволенні їх соціальних потреб.

Тепер люди, які були позбавлені можливості рухатися без підтримки, зможуть вільно пересуватися не тільки в межах своєї оселі, а і по подвір’ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь