Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подарунки на День Святого Миколая

Дата: 21.12.2020 09:12
Кількість переглядів: 1027

В Андрушківській громаді стає вже доброю традицією на День Святого Миколая вручати подарунки дітям з інвалідністю, дітям, які потрапили в складні життєві обставини, дітям-сиротам  та дітям, позбавленим батьківського піклування. Працівники сільської ради та фахівці служби у справах дітей напередодні свята відвідали сім’ї, де проживають 60  таких діточок.

Хочеться надіятися, що передані солодощі та слова привітання підняли настрій дітям та запевнили їх у тому, що вони не забуті, та зможуть завжди отримати підтримку та допомогу у вирішенні своїх проблем. Адже увага і турбота - це головне, чого потребують ці діти.

Фото без опису

Фото без опису

Наше завдання, як органу державної влади, дати зрозуміти малечам, що вони не залишаться наодинці зі своїми проблемами ані зараз, ані в майбутньому. Держава завжди буде допомагати та підтримувати тих, кому з дитинства бракує материнської любові і тепла.

В цей день святий Миколай завітав ще у декілька осель, де проживають мешканці, які також потребують особливої уваги і яким надається соціальна послуга «догляд вдома». Відділ соціального забезпечення Андрушківської сільської ради передав палиці, інвалідний візок та ходунки особам похилого віку. Добрим союзником такої акції став Бердичівський Благодійний фонд «Оберіг-26», якій вже допомагав мешканцям нашої громади у задоволенні їх соціальних потреб.

Фото без опису

Фото без опису

Тепер люди, які були позбавлені можливості рухатися без підтримки, зможуть вільно пересуватися не тільки в межах своєї оселі, а і по подвір’ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь