Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Снігові виклики

Дата: 12.02.2021 10:54
Кількість переглядів: 2097

Погодні умови ставлять перед керівництвом громади чергові завдання, від вирішення яких залежить не тільки комфортність пересування сільськими вулицями, а і своєчасне забезпечення безперешкодного доступу до установ, пошти, амбулаторії, магазинів та до робочих місць мешканців сіл громади.

Однак, одночасно розчистити усі вулиці усіх населених пунктів громади силами одного лише комунального підприємства в таку погоду неможливо. Тому, на допомогу приходять місцеві сільгоспвиробники, в яких є тракторна техніка з відповідним обладнанням. За потреби, Андрушківська сільська рада забезпечує їх паливно-мастильними матеріалами.

Трактор КП "Андрушки"

Фото без описуФото без опису

У всіх старостинських округах також виконуються роботи з розчищення проїзної частини сільських вулиць. Старости сіл «тримають руку на пульсі» та своєчасно реагують на звернення громадян про снігові перешкоди. ФОП Бабійчук В. М. взяв на себе чищення вулиць в селах Макарівка та Харліївка разом з приватним підприємцем Шалабай О. А., СФГ «Олгрис» - віддалених зон та вулиць села Андрушки, Галіцький П. Б. веде боротьбу зі снігом в селі Василівка.Окрема подяка  Баришполю Георгію Руслановичу, директору ТОВ «Сігнет-Центр», за надання оперативної допомоги по розчищенню вулиць в селах Андрушкивської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуВисловлюємо подяку за допомогу в прибиранні доріг та вулиць від снігу всім жителям громади за співпрацю. А також, велика подяка тим мешканцям, які самостійно очистили свої двори та прибудинкові території від снігу.

Приємно відзначити, що усі ми разом працюємо скоординовано та злагоджено на добробут нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь