Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чиста весна

Дата: 05.04.2021 10:48
Кількість переглядів: 2343

Давня українська мудрість гласить: «Доброго господаря з порогу видно». Однак пройшовши вулицями сіл громади можна побачити не тільки сміття біля приватних будинків, але і розбиті паркани, зрізані кущі та гілля дерев, залишки будівельних матеріалів і таке інше.  

Незважаючи на складний теперішній час, коли ми змушені переживати жорсткий режим економії, період реформ, політичної нестабільності та пандемії, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в однім домі, котрий називаємо Андрушківською громадою. Тому звертаємося до всіх жителів сіл громади, керівників підприємств, установ, організацій, власників торгівельних закладів та майданчиків, громадських об’єднань не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях, прибудинкових територіях, відремонтувати та пофарбувати паркани, вивезти будівельне сміття.

Чистота, затишок та комфорт залежить від кожного з нас. Щоби змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків.

Тож давайте дбати про власний авторитет, про право називатися «дбайливим господарем». Долучайтеся до проведення місячника благоустрою на своїх ділянках (із дотриманням санітарних вимог під час карантину)!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь