Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ

Дата: 06.07.2021 14:56
Кількість переглядів: 933

Надзвичайно приємну звістку отримали наприкінці дня – протягом 20-23 вересня на Житомирщині відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР.

Варто зазначити, що проведення змагань із легкої атлетики такого рівня на Житомирщині було ще в далекому 1987 році. Цей чемпіонат України – головний старт сезону для молоді. На таких змаганнях юні спортсмени зможуть не лише продемонструвати свою майстерність, а й матимуть можливість поспілкуватися зі спортивними знаменитостями й отримати неоціненний досвід.

Нам приємно, що ці змагання відбуватимуться саме на Житомирщині. Це перші змагання національного рівня, які прийме нещодавно реконструйований манеж стадіону «Полісся». Наявність такої бази дає можливість спортсменам області проводити належну навчально-тренувальну підготовку та є великим поштовхом для здобуття нагород найвищого ґатунку. Впевнені, що завдяки програмі Президента «Велике будівництво» ми зможемо створити в області інфраструктуру для зайняття різними видами спорту. У минулому році було відкрито 5 спортивних об’єктів, а в цьому році вже розпочалися роботи на стадіоні «Колос» в Олевську. Детальнише...

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив із Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим реалізацією у Житомирській області програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» під час його робочої поїздки до регіону спільно з народними депутатами України 03 липня.

Зокрема учасники зустрічі розглянули перспективи електрифікації залізниці Житомир – Новоград-Волинський, реконструкції шляхопроводу по Київському шосе, а також проєкт розвитку аеропорту в Житомирі, який нещодавно отримав право на відкриття міжнародного пункту пропуску.

«Хочу підкреслити, що ефективна реалізація програми Президента на Житомирщині не лише сприяє активному розвитку соціальної інфраструктури у населених пунктах області, а й стимулює соціально-економічний розвиток області в цілому», — наголосив Віталій Бунечко.

Також голова Житомирської ОДА зазначив, що завдяки програмі «Велике будівництво» в області вдалося зрушити з місця численні проєкти, яких не вистачало у громадах, та які довгий час залишалися довгобудами та недобудовами. Детальнише...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь