Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З 1 вересня!

Дата: 01.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 1285

Дорогі школярі Андрушківської громади!
Шановні педагоги, батьки!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Фото без опису

Дорогі наші першокласники! У шкільному житті на вас чекають не лише уроки та домашні завдання. Шкільна країна відкриє для вас новий світ знань та мрій. Тому, бажаємо вам, щоб у вас завжди було величезне прагнення вчитись та пізнавати усе нове! Легкого навчального року, яскравих вражень, нових друзів та відмінних оцінок!

Сьогодні Перший дзвоник лунає востаннє для майбутніх випускників. Розпочнеться рік, який стане для вас визначальним при виборі професії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами - і все у вас вийде!

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Завдяки вашій захопленості, творчому підходу Ви прищеплюєте дітям любов до знань! Бажаємо вам здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров'я!

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

Нехай цей навчальний рік буде набагато яскравішим, крутішим та успішнішим, ніж минулий, і нехай попереду усіх нас чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог!

Зі святом!

Сільський голова О. Матківська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь