Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Школи Житомирщини отримають 40 млн грн. на «Спроможну школу». Перелік закладів

Дата: 07.09.2021 12:00
Кількість переглядів: 2101

Минулого тижня Кабінет Міністрів України схвалив низку важливих для галузі освіти нормативно-правових актів.

 

Як поінформував заступник виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход, Розпорядженням «Про розподіл обсягу освітньої субвенції «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році» розподілено майже 1 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що було передбачено у Держбюджеті-2021. На окремі освітні об’єкти для кожної області виділено по 40 млн грн. Відбір об’єктів здійснювався комісією Міносвіти.

 

«Ця субвенція спрямовується на реалізацію проектів, пов’язаних із формуванням нового освітнього простору, безпечного та інклюзивного освітнього середовища, проведення реконструкції та капремонтів», - пояснює консультант з бюджетних питань Житомирського РВ АМУ Сергій Гаращук.

 

У розпорядженні Житомирського РВ АМУ є проект документа. У переліку закладів освіти Житомирської області, що отримають субвенцію на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році: Бердичівський НВК №4, ЗОШ №12 м.Бердичева, Романівська гімназія, Ружинська гімназія, Овруцька школа №1, Житомирська гуманітарна гімназія №1, Дубрівська школа, Олевська школа №2, Радомишльська гімназія, Любарська гімназія №1, Городницька школа, Червоненська школа, Вільшанський ліцей, Першотравенський ліцей, Баранівський ліцей №2, Словечанська школа, Новоборівський ліцей, Жубровицька школа, Левківський ліцей, Чоповицький ліцей, Троковицький екологічний ліцей, Вишевицький ліцей, Андрушківський ліцей, Миропільська гімназія, Ємільчинська школа №1 (повний перелік закладів освіти).

 

Розпорядження «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році» розподілено 150 млн грн.

 

На створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році, окрім обласних бюджетів, отримали 12 бюджетів міських громад. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь