Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про проведення громадського обговорення кандидатури старости

Дата: 25.10.2021 10:19
Кількість переглядів: 501

Фото без опису Андрушківська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення шляхом опитування кандидатури Павла Бернатовича Галіцького на посаду старости Харліївського старостинського округу Андрушківської територіальної громади, яке відбудеться в період з 25 жовтня 2021 року по 31 жовтня 2021 року включно на території Харліївського старостинського округу (с. Василівка, с. Харліївка, с. Красногірка) Андрушківської територіальної громади.                                                                                                                    

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – Андрушківський сільський голова Олена Генріхівна Матківська.

До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються  жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для голосування визначеним особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Громадські обговорення відбуватимуться :

27 жовтня 2021 року у селі Василівка за адресою: вулиця Паценка, 30, приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишня сільська рада) з 10:00 до 15:00;

28 жовтня 2021 року у селі Харліївка за адресою: вулиця Велика Житомирська, 1 приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишня сільська рада) з 10:00 до 15:00;

29 жовтня 2021 року у селі Красногірка за адресою: вулиця Шкільна, 2а, приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишнє приміщення школи) з 10:00 до 15:00.

Особи, які не здатні самостійно пересуватись та бажають взяти участь в обговоренні на підтримку кандидатури Галіцького П.Б. можуть звернутися за тел. 096-783-70-35 або 050-211-97-74 за допомогою.

Детальніше...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь