Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про проведення громадського обговорення кандидатури старости

Дата: 25.10.2021 10:19
Кількість переглядів: 522

Фото без опису Андрушківська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення шляхом опитування кандидатури Павла Бернатовича Галіцького на посаду старости Харліївського старостинського округу Андрушківської територіальної громади, яке відбудеться в період з 25 жовтня 2021 року по 31 жовтня 2021 року включно на території Харліївського старостинського округу (с. Василівка, с. Харліївка, с. Красногірка) Андрушківської територіальної громади.                                                                                                                    

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян – Андрушківський сільський голова Олена Генріхівна Матківська.

До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються  жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для голосування визначеним особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Громадські обговорення відбуватимуться :

27 жовтня 2021 року у селі Василівка за адресою: вулиця Паценка, 30, приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишня сільська рада) з 10:00 до 15:00;

28 жовтня 2021 року у селі Харліївка за адресою: вулиця Велика Житомирська, 1 приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишня сільська рада) з 10:00 до 15:00;

29 жовтня 2021 року у селі Красногірка за адресою: вулиця Шкільна, 2а, приміщення адмінбудівлі старостинського округу (колишнє приміщення школи) з 10:00 до 15:00.

Особи, які не здатні самостійно пересуватись та бажають взяти участь в обговоренні на підтримку кандидатури Галіцького П.Б. можуть звернутися за тел. 096-783-70-35 або 050-211-97-74 за допомогою.

Детальніше...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь