Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Робимо нашу громаду зеленішою

Дата: 24.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 1942

Фото без описуЗа ініціативою сільського голови Андрушківська громада продовжує свій шлях до благоустрою. Сприятливі погодні умови 23 листопада дозволили провести роботи по  озелененню територій та закласти майбутній сад в селах Красногірка та Харліївка. Території під зони відпочинку було обрано згідно побажань місцевих жителів, рекомендацій спеціалістів-землевпорядників та за наявністю вільного місця.

Більш ніж по 30 плодових дерев було висаджено на обраних майданчиках у обох селах. Через декілька років саджанці груші, черешні та яблуні виростуть і будуть приносити гарний та смачний ягідне-фруктовий врожай. Соковиті плоди будуть радувати і тих, хто сьогодні приймав участь у посадці цих дерев, і тих, хто в майбутньому буде жити і працювати в селах нашої громади.

Сподіваємося, що дерева, які висаджені руками місцевих жителів, приживуться та активно зростатимуть, радуючи погляд під час прогулянок по затишному садочку. Закликаємо всіх бережливо ставитися до молодих насаджень! Тільки спільною працею ми зробимо неоцінений внесок для того, щоб  наша громада з кожним днем ставала привабливішою та кожний мешканець відчував свою відповідальність за дотримання краси та благоустрою території на якої він проживає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь