Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 854

 

Шановні військовослужбовці, захисники України! 

Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України!

Саме цього дня, 1991 року, Верховна Рада ухвалила закони «Про оборону України» та «Про Збройні сили України» і ця дата присвячена усім українським військовослужбовцям, які служать чи раніше служили в українській армії. Саме на армію, згідно з Конституцією України, покладаються завдання щодо оборони країни, захисту її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності.

Сьогодні українські воїни – це обличчя нової української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє! У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов де рідної землі, мужність та героїзм.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі. А сила та міць української держави — у єдності армії та народу. Тому й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові при те, що Україна у надійних руках.

Вітаємо всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Бажаємо Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди супроводжують Вас.

Зі святом, воїни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь