Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування усіх рівнів, старости, депутати, ветерани самоврядної праці!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Святкування встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 року. Саме цього дня, 7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про місцеве самоврядування» і ця подія стала професійним святом всіх, хто трудиться в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Сьогодні місцеве самоврядування переживає часи значних змін і перетворень, які часом спричиняють певні труднощі і незручності у роботі посадових осіб місцевого самоврядування. Проте завдяки професійності, відповідальності та цілеспрямованості фахівців колектив Андрушківського представницького органу зможе витримати і успішно пройти всі випробування та відповісти на всі виклики.

Наше головне завдання разом з активними мешканцями забезпечити стабільність, комфорт, безпеку та якісний розвиток Андрушківської громади. Попереду у нас ще багато планів і проєктів, які дозволять зробити наші села більш сучасними, красивими і привабливими. Але ми розуміємо що просто не буде. Адже кожен новий крок – це ряд зважених, подекуди складних рішень та дій. Втім, ми повинні бути готові до будь-яких викликів. І зробимо все, щоб ініціативи, вимоги, та пропозиції жителів втілювались в життя, а труднощі знаходили підтримку та вирішувались. І тільки усі разом, спільними зусиллями ми зробимо все для того, щоб наша громада була територією активного розвитку, розбудови та  процвітання, успішним прикладом реформи децентралізації.

Бажаємо усім міцного здоров’я, наснаги,  успіхів у виконанні важливих представницьких функцій, гараздів у родинах, міцної віри і невичерпного оптимізму в утвердженні високоавторитетного і самодостатнього місцевого самоврядування в Україні.

Сильна і спроможна громада - це запорука успіху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь