Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

З Новим 2022 роком!

Дата: 31.12.2021 06:00
Кількість переглядів: 637

Фото без опису

Новий рік – свято чарівництва, усіма улюблене і всіма очікуване. Він завжди несе в собі надію на краще, надію на хороші зміни. Безсумнівно, рік, що минає, приніс багато радісних змін, але так само були і прикрощі. Ми почали оновлення інфраструктурних об’єктів, заклали паркові зони, розпочали будівництво водозабірної свердловини, встановили систему освітлення сільських вулиць, однак пандемія, нестабільна економічна ситуація стримують наші бажання та можливості. Але Новий Рік – це хороший привід і можливість почати нові справи, не оглядаючись на перешкоди. Нехай позаду залишаться всі негаразди і неприємні моменти, а попереду чекає тільки успіх і плідна, що дає хороші результати, робота!

Хочу подякувати всім жителям Андрушківської громади – андрушківчанам, жителям Василівки, Красногірки, Макарівки, Харліївки. Спасибі вам за підтримку, за вірні поради і взаєморозуміння. Разом ми – дуже потужна та енергійна команда, якої  під силу зробити все можливе для процвітання нашої громади.

Цей наступаючий новий рік неодмінно стане кращим. Нехай ваші заповітні бажання збуваються в новорічну ніч, адже нам усім варто повірити в диво! Головне – частіше посміхайтеся, щоб піднімати настрій собі і дарувати позитив іншим.

Нехай у Новому році станеться те, про що ви так давно мріяли, чого не могли досягти. Нехай щастя, радість і любов ллються рікою. Бажаю, щоб навіть самий буденний для вас день, став яскравим і незабутнім!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь