Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

І знов футбол

Дата: 26.05.2022 14:47
Кількість переглядів: 1723

Благодійний футбольний турнір в Попільні

21 травня в селищі Попільня відбувся благодійний турнір з міні футболу серед команд району, в якому прийняли участь футболісти і нашої Андрушківської громади. До речі це вже другий турнір, в якому ми змагаємось. Перший пройшов в селищі Ружин 15 квітня.  Для участі в змаганнях до Попільні прибуло вісім команд: з Андрушківської , Попільнянської , Квітневої та Корнинської територіальних громад, команди ЗСУ, місцевої територіальної оборони, з сусідньої Сквири, а також новостворена команда «Версаль». Після офіційної частини, в якій виступили представники місцевої влади, Збройних Сил України та футбольної спільноти,  турнір розпочався .

Команди були розділені на дві групи і досить активно включилися в боротьбу за кубок. Нашій доволі молодій команді (в основному вік гравців 14-18 років) належало зіграти з такими суперниками як футбольні клуби  Попільнянської та Корнинської територіальних громад, а також командою Територіальної Оборони.

Перша гра з Попільнянською ТГ результат 5:3 на користь попільнянських футболістів. І хоча початок матчу був за нашими гравцями (ми повели 2:0), більш досвідчена Попільня завершила цей напружений поєдинок на мажорній ноті для себе. В подальших двох іграх ми святкували перемоги з рахунком 10:0 над командою Корнинської ТГ та з рахунком 4:1  з командою Територіальної Оборони. В результаті ми зайняли друге місце на груповій стадії змагань, яке, нажаль, не дозволило нам продовжити участь в турнірі. Але здобутий досвід та ігрова практика точно допоможе команді в подальшому її становленні .

А у фінальній грі зустрілися команда Попільнянської ТГ та команда-переможець другої групи «Версаль». В принциповому поєдинку перемога залишилась за футболістами Попільнянської громади в серії пенальті, так як основний час за рахунку 2:2 переможця не виявив.

Зібрані в результаті благодійного заходу кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України.  Таким чином ми також нашою спортивною активністю і небайдужістю долучилися від нашої громади до події.

Разом до перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь