Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День Української Державності в Андрушківській громаді

Дата: 02.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 931

Фото без опису 28 липня в Андрушківській громаді відзначався День Української Державності. До заходу долучилися працівники всіх установ, підприємств, а також всі небайдужі мешканці.

Розпочався захід з офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України та урочистої ходи і покладання квітів до місць поховань загиблих учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території України. Отець Володимир провів молебень за Україну, її захисників та захисниць, відправив заупокійну службу по загиблим воїнам.

На урочистих мітингах, які пройшли на територіях сіл громади, прозвучали молитви за Україну і її героїв.

Сільські бібліотеки громади до Дня Державності України оформили тематичні книжкові виставки: «Українська державність крізь віки», «Хай хранить тебе Бог, Україно, ще тисячу зоряних літ», «Україна гідна свободи», «Самостійній Україні жити у віках», оформлені тематичні папки «Відомі державотворці», інформаційно – довідковий стенд про відомих діячів українського державотворення «Вони творили історію».

І навіть спорт не залишився осторонь свята. Завідувачем тренажерної зали Андрушківського будинку культури Коломійцем О.І. були організовані і проведені змагання  з вуличного баскетболу серед дітей вікової категорії 10 -14 років. А керівником спортивного гуртка КЗПО «Андрушківський центр позашкілля» Овадчуком В.В. був проведений турнір з мініфутболу серед команд Андрушківської та Квітневої територіальних громад.

У с. Красногірка  Андрушківської ТГ до Дня Української Державності висадили трояндові кущі.

 

Бажаємо завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Ми обов'язково подолаємо всі труднощі та з новими силами будемо розвивати нашу Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь