Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

В с. Андрушки відкрилася нова аптека

Дата: 16.08.2022 14:58
Кількість переглядів: 1484

Фото без описуНа початку літа в Андрушківській громаді закрилась єдина аптека в зв’язку з ліквідацією КНП «Попільнянська районна аптека». А тому жителі нашої громади залишилися без можливості придбати необхідні ліки безпосередньо в селі, а повинні були нести значні фінансові та фізичні затрати для того, щоб добратися до найближчого пункту продажу медикаментів.

Оцінивши  дану ситуацію та в першу чергу враховуючи інтереси жителів громади, сільський голова Матківська О. Г. шукала можливість відновлення аптечної діяльності саме в селі.

Дізнавшись, що жителька села Андрушки Шинкаренко Ірина Павлівна має відповідну освіту та досвід роботи у даній галузі, голова запропонувала їй відкрити аптечний пункт з метою забезпечення жителів громади медикаментами, засобами гігієни, косметичними засобами, дитячим харчуванням та іншими супутніми  товарами. Ця ідея знайшла підтримку та була втілена Іриною Павлівною в життя.

Фото без опису

Пройшовши всі необхідні процедури та отримавши реєстраційні та дозвільні документи, з 15 серпня 2022 року у громадській будівлі за адресою с. Андрушки, вул. Заводська, 50а запрацювала аптека ФОП Шинкаренко І. П.  В закладі представлені медпрепарати для лікування серцево-судинної, шлунково-кишкової системи, знеболюючі, протизапальні, противірусні препарати, антибіотики (за рецептом), гомеопатичні засоби, перев’язочні матеріали, вітаміни та препарати для підвищення імунітету і таке інше.  Для тривалого індивідуального курсу лікування жителі громади можуть зробити замовлення на  необхідні ліки.

Фото без опису

Не хворійте та будьте здоровими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь