Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

В с. Андрушки відкрилася нова аптека

Дата: 16.08.2022 14:58
Кількість переглядів: 1631

Фото без описуНа початку літа в Андрушківській громаді закрилась єдина аптека в зв’язку з ліквідацією КНП «Попільнянська районна аптека». А тому жителі нашої громади залишилися без можливості придбати необхідні ліки безпосередньо в селі, а повинні були нести значні фінансові та фізичні затрати для того, щоб добратися до найближчого пункту продажу медикаментів.

Оцінивши  дану ситуацію та в першу чергу враховуючи інтереси жителів громади, сільський голова Матківська О. Г. шукала можливість відновлення аптечної діяльності саме в селі.

Дізнавшись, що жителька села Андрушки Шинкаренко Ірина Павлівна має відповідну освіту та досвід роботи у даній галузі, голова запропонувала їй відкрити аптечний пункт з метою забезпечення жителів громади медикаментами, засобами гігієни, косметичними засобами, дитячим харчуванням та іншими супутніми  товарами. Ця ідея знайшла підтримку та була втілена Іриною Павлівною в життя.

Фото без опису

Пройшовши всі необхідні процедури та отримавши реєстраційні та дозвільні документи, з 15 серпня 2022 року у громадській будівлі за адресою с. Андрушки, вул. Заводська, 50а запрацювала аптека ФОП Шинкаренко І. П.  В закладі представлені медпрепарати для лікування серцево-судинної, шлунково-кишкової системи, знеболюючі, протизапальні, противірусні препарати, антибіотики (за рецептом), гомеопатичні засоби, перев’язочні матеріали, вітаміни та препарати для підвищення імунітету і таке інше.  Для тривалого індивідуального курсу лікування жителі громади можуть зробити замовлення на  необхідні ліки.

Фото без опису

Не хворійте та будьте здоровими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь