Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольне життя триває

Дата: 29.09.2022 21:14
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Навіть у такі важкі часи намагаємось розвивати та підтримувати спортивне життя нашої громади. 27 вересня молодша команда футболістів Андрушківської громади (вік спортсменів 10-13 років) провела у гостях товариський матч з однолітками з смт. Ружин.

Гравці обох команд всю гру підтримували високий темп атак, тримали оборону, захищаючи свого голкіпера, та намагалися «розпечатати» ворота супротивника. Але в цей раз нашим юнакам трошки не вистачило терпіння і фарту. Матч закінчився з рахунком 1:4 на користь ружинської команди.

Фото без опису

Нічого, це теж результат. Попереду робота над помилками і тренування, тренування, тренування. Адже наполеглива праця -  це неодмінна умова досягнення успіху на спортивної арені. Тож бажаємо нашим юним футболістам здоров’я і прагнення до перемоги.

Фото без опису

По закінченню гри команди домовилися пробити, так би мовити, «дружні» пенальті. І на цей раз наш воротар виявився спритніший за свого візаві. Він зміг відбити 5 ударів з 12, а голкіпер супротивника не впіймав жодного м’яча. За підсумком – 12:7 на нашу користь. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь