Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 03.10.2022 16:10
Кількість переглядів: 378

Фото без описуЛюдина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Літній вік людини ознака  досвіду і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

Дорогі наші представники старшого покоління! Прийміть найщиріші вітання від Андрушківської сільської ради з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку , а також глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді Андрушківської громади. Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Зичимо Вам міцного здоров’я, радості, благополуччя, підтримки від нащадків, миру та спокійного життя!

З нагоди відзначання Міжнародного дня похилого віку та Дня ветерана Андрушківська сільська рада  привітала осіб похилого віку, ветеранів праці, осіб з інвалідністю, яким надається соціальна послуга «догляд вдома». Таких людей на цей час у відділі 36 людей, яким надають допомогу та піклування 5 соціальних робітниць. Наші старости та діловоди разом із  соціальними робітниками доставили продуктові набори нашим підопічним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь