Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День захисників та захисниць Україні

Дата: 14.10.2022 16:54
Кількість переглядів: 319

14 жовтня - День захисників і захисниць України. У цей день ми вшановуємо тих, хто боровся за нашу свободу та по сьогоднішній день відстоює незалежність нашої Батьківщини. В знак великої шани та подяки в день свята захисника і захисниць України  в Андрушківській громаді вшанували пам’ять земляків, що віддали своє життя за Батьківщину.

У кожному селі громади хода до місць поховань наших героїв зібрала усіх небайдужих жителів.

В с. Андрушки у пам’ять бійців, які поклали своє життя на вівтар боротьби за кращу долю, за мирне небо і за соборність України, перед присутніми виступила сільський голова Олена Матківська.

Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя ідуть зовсім молоді, то говорити ще важче і боляче вдвічі. Сьогодні, під час хвилини мовчання, ми схилили голови на вшанування пам'яті наших земляків: Юрія Ковальчука, Петра Лук’янчука, Андрія Сироветника, Леоніда Шемета, Віктора Таращука, а також всіх, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність нашої держави.                          

Зі словами підтримки до батьків загиблих воїнів звернувся майор Казміренко Олександр Григорович, начальник відділення обліку мобілізаційної роботи.

Після заходу в актовому залі Андрушківської сільської ради представник 5го відділу Житомирського РТЦК та СП майор Казміренко вручив Шемет Олені Петрівні, матері загиблого героя, жителя с. Харліївка, Шемета Леоніда Валентиновича, орден ІІІ ступеню «За мужність», посмертно.

Вічна пам'ять про найкращих синів нашої Вітчизни, які загинули у боях за Незалежність України, завжди буде жити  у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь