Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наші юні футболісти у Ружині

Дата: 12.01.2023 15:06
Кількість переглядів: 470

6-го січня в смт Ружин проводився турнір з міні-футболу та волейболу з нагоди новорічних та різдвяних свят серед дитячо-юнацьких команд Ружинської ТГ. В турнірі з міні-футболу приймала участь і наша команда юних футболістів 2010/2013 року народження.

За умовами жеребкування наша команда розпочала змагання в групі з суперниками з ДЮСШ 1 (смт. Ружин) та з с. Березянка, в іншій групі змагались наступні дві команди – з с. Немиринці та ДЮСШ 2 (Ружин). В своїй першій грі наші футболісти поступилась ДЮСШ 1 з рахунком 3:1, друга зустріч з однолітками з с. Березянка переможця не визначила - нічия 2:2. І нарешті в третій грі за бронзові нагороди ми святкували ПЕРЕМОГУ з рахунком 5:0 над командою з Немиринців. Вітаємо наших молодих спортсменів з призовим місцем та бажаємо подальших успіхів та наполегливості у здобутті футбольних трофеїв.

Попри всі труднощі під час воєнного стану триває чемпіонат Ружинської громади з міні-футболу серед дорослих команд, в якому приймають участь дві команди нашої громади – з с. Андрушки та с. Макарівка. Після проведених шести турів команда Макарівки посідає 4-те місце‚ андрушківчани на дев’ятому. Загалом в змаганнях приймає участь 12 команд - з Ружинськоії та Попільнянської територіальних громад, а також з міст Козятин та Погребище.

Вболіваємо за своїх!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь