Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благоустрій в громаді

Дата: 01.03.2023 10:02
Кількість переглядів: 150

Благоустрій є важливим фактором для покращення якості життя мешканців, а тому, в громаді продовжуються роботи по упорядкуванню територій в населених пунктах. В селах Макарівка, Василівка та Харліївка - кронування дерев та видалення самосійної порослі. 

Кронування - процес зменшення розміру та кількості гілок у верхній частині дерева з метою поліпшення його здоров'я та безпеки. Майже всі дерева заражені омелою – рослиною-паразитом. Омела являє собою справжнє лихо для зелених насаджень. Тому дуже важливо вирізати сухі, поламані, пошкоджені гілки та разом з цим видалити і рослини омели, щоб не допустити подальшого розмноження. Обрізка гілок над проводами допомагає знизити ризик аварійних ситуацій та підвищити безпеку.

Окрім обрізки дерев, проводиться прибирання прилеглих ділянок до узбіч доріг, що допомагає покращити загальний вигляд населених пунктів та зробити його більш чистими і доглянутими. Прибирання та благоустрій є важливим елементом підтримки комфортного та здорового середовища для проживання. Саме тому, здійснення таких робіт є необхідністю. Це забезпечує збереження чистоти, здоров'я та екологічної безпеки на території нашої громади. 

Андрушківська сільська рада дякує Генеральному директору ТОВ "Сігнет-Центр" Георгію Баришполю за надану спец.техніку, а саме за автовишку та щепоріз.

Зробити свій внесок у наведення чистоти можуть і самі жителі сіл. Кожен може проявити ініціативу і привести до ладу своє подвір'я, прилеглу територію біля будинку, вулиці, тощо.

Давайте разом візьмемося за  наведення порядку на територіях сіл громади і зробимо свій життєустрій  більш комфортним!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь