Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

І знову втрата...

Дата: 03.03.2023 18:30
Кількість переглядів: 241

І знов Андрушківська громада колінноуклінно зустрічає та віддає шану захиснику, жителю нашої громади, Войні Вадиму Ігоровичу, який загинув в районі населеного пункту Іванівське, Донецької області внаслідок ворожого обстрілу, виконуючи свій військовий обов'язок.

Ім'я загиблого героя добре відоме у його рідному селі Василівка та селі Андрушки, де він щасливо жив з дружиною, серед близьких та друзів. Вадим був досвідченним захисником на передовій та професіоналом у своєму цивільному житті. Народився Вадим Вікторович у 1994 році в с. Василівка. Після закінчення школи поступив в Козятинське училище залізничного транспорту, по закінченню якого пішов працювати електромонтером по ст. Брівки. Після служби в армії повернувся на місце роботи та невдовзі перевівся працювати у ТОВ «Сігнет-Центр», де і працював, доки не був призваний 1 квітня до лав ЗСУ, для захисту нашої держави від російських загарбників. Наш герой гідно захищав наш з вами спокій, аж доки, 22 лютого ворожій обстріл не обірвав його життя.

Сьогодні, представники ТЦК, побратими, земляки та мешканці нашої громади зібралися на кладовище, щоб вшанувати пам'ять загиблого воїна та підтримати його рідних та близьких у цей важкий час. Це свідчить про велику повагу до нього та його родини, до всіх наших захисників.

У прощальному слові голова громади Матківська Олена Генріхівна зазначила:

- Сьогодні в ці скорботні хвилини мовчання наша громада виражає глибоке співчуття усій родині. Розділяємо разом з вами ваше велике горе, схиляємо голови перед прахом покійного. Кажуть, що людина може прожити довго і нічого значимого після себе не залишити, а може прожити життя коротке, але таке, що залишить великий слід і пам’ять серед багатьох поколінь. Война Вадим проявив виключні мужність та героїзм, стійкість та рішучість, до останнього залишився вірним Військовій Присязі та українському народу. Вічна пам’ять і слава Герою!

Після чину панахиди, яку правів настоятель нашого Свято-Вознесенського храму отець Володимир, була проведена хода до місця поховання, де наш загиблий захисник був урочисто похований зі всіма військовими почестями. На могилі було покладено вінок та прапор України.

Война Вадим Ігорович був відданий своєму воєнному обов'язку, тому не відступив перед загрозою і загинув у боротьбі за свободу та незалежність нашої держави. Він був справжнім героєм, який завжди ставив інтереси своєї країни та інтереси своїх товаришів вище своїх власних. Наш захисник, беручи участь в обороні держави та стримуючи збройні сили окупантів, залишився вірним військової присязі.

Світла пам’ять герою!

Фото без опису

Наші герої - це військовослужбовці, які віддають свої життя заради захисту своєї країни та свого народу. Ці люди заслуговують на нашу повагу та пам'ять, і ми повинні згадувати їх та шанувати вічно.

Царство небесне і вічна пам'ять тобі, воїн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь